Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K810i: az első reklámfilm

Kütyük

Sony Ericsson K810i: az első reklámfilm

A japán-svéd gyártó hamarosan beindítja a K810i reklám ˝úthengerét˝.

A Sony Ericsson K810i első hivatalos reklámfilmje a lentebbi YouTube linken érhető el – a kis videó elsősorban a ˝Photo fix˝ szolgáltatásra van kihegyezve.

A hagyományos kialakítással rendelkező K810i 104 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag (K800i: 22 milliméteres vastagság). A legújabb Cyber-shot modell optikáját elhúzható fedlap védi, ami mellett egy igen csak erős xenon vaku kapott helyet.

A 3,2 megapixeles képszenzorra építkező, autofókuszos kamera modul kapcsán újdonság az úgynevezett ˝Photo fix˝ funkció, melynek segítségével az alulexponált, vagy éppen túlexpózott felvételek már magán a telefonon, teljesen automatikusan korrigálhatók. Ugyancsak újdonság, hogy a fényképezéshez használatos dedikált gombok kamera üzemmódban világítanak az amúgy teljesen új formára szabott billentyűzeten.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K810i természetesen UMTS kompatibilis, a HSDPA azonban sajnos továbbra is hiányzik belőle. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 64 MB-os integrált memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, az alapcsomagban egy 128 MB-os kártyát találhatunk.

A Bluetooth 2.0 kompatibilis, RDS-es FM rádiós K810i várhatóan a második negyedévben jelenik majd meg a hazai kereskedések polcain. A telefon ára 400 euró (100 ezer forint) körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés