Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Netpincér

Kütyük

Megújult a Netpincér

Új arculattal ünnepli a Netpincér.hu az 500 milliós forgalmat.

A Netpincér.hu ételrendelési oldal új felülettel és animációs útmutatóval igyekszik még több ember számára vonzóvá tenni az internetes vásárlást. A fejlesztések során külön figyelmet fordítottak a vakok és gyengénlátók igényeire is, így az új arculattal egy időben indult el a vak.netpincer.hu oldal.

A Netpincér.hu Magyarország közel 150 házhoz szállító éttermének kínálatát fogja össze, de a szolgáltatási kört napi ebéd, élelmiszer- és szendvicsrendelés is színesíti. Az új arculat kialakításának célja az volt, hogy az éhes emberek egyszerűen és könnyen kezelhető felületen tudják megrendelni aznapi ebédjüket és vacsorájukat.

2005-re az üzemeltetők 600 milliót meghaladó forgalmat vártak, azonban a fél milliárdos határt már októberben sikerült átlépni. Mivel az oldal havonta 30.000 rendelést közvetít partnerei felé, ezért kiemelt szerepet kapott a használati útmutató átalakítása. Egy egyedi fejlesztésű rendszer segítségével az új felhasználók animációs bemutatóval sajátíthatják el az oldal használatát. A weboldal funkcióin mostantól maga a Netpincér vezeti végig az internetezőt.

Az útmutató fejlesztése közben az ügyfélszolgálat egy olyan felhasználónak is segített, aki vak emberként használta a Netpincért. Ennek a kapcsolatnak lett az eredménye a vak.netpincer.hu oldal, amely a vakok felolvasó programja számára teszi értelmezhetővé a weboldal tartalmát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés