Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyílt a Sony Ericsson első hazai márkaboltja

Kütyük

Megnyílt a Sony Ericsson első hazai márkaboltja

A Sony Ericsson a mai napon megnyitotta első magyarországi márkaboltját a Westend City Centerben, ami többek közt szervizpontként is működik majd.


A Westend Bocskai István kiskörútjának 12. száma alatt található boltjában szabadon válogathatnak majd a vásárlók a legújabb telefonok és kiegészítők között, megnézhetik és kipróbálhatják azokat. Mindemellett meglévő készülékeiket is behozhatják, hiszen az üzlet szervizpontként is üzemel majd, ahová garanciális és egyéb problémáikkal fordulhatnak a vevők.

Varga Mihály, a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere a következőképpen nyilatkozott a bolt megnyitásáról: ˝Szerettünk volna egy olyan értékesítési csatornát, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetünk vásárlóinkkal, hiszen eddig csak a mobilszolgáltatókon valamint kereskedőkön keresztül érhették el termékeinket. A Sony Ericsson megerősödött pozíciója hazánkban már lehetővé teszi, sőt megkívánja egy márkabolt megnyitását, ráadásul vásárlóink felől is eljutott már hozzánk az igény erre, ami csak megerősített döntésünkben. Egy ilyen márkaboltban maximálisan és közvetlenül tudjuk kielégíteni a felmerülő vásárlói igényeket, így felhasználóink első kézből értesülhetnek újdonságainkról˝.

A Sony Ericsson a törvényi szabályozásnak megfelelően minden termékére két éves garanciát biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés