Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 GB-os winchesterrel szerelt Samsung kagylómobil

Kütyük

3 GB-os winchesterrel szerelt Samsung kagylómobil

A Samsung immár a második olyan mobiltelefonját jelentette be, melyben egy miniatűr merevlemez teljesít szolgálatot.


A vállalat első ilyen, speciális adattárolós készüléke, az SGH-i300 az idei tavaszi CeBIT szakkiállítás keretein belül debütált, azonban mindeddig nem jelent meg a kereskedelmi forgalomban, most viszont máris itt a második winchesteres Samsung telefon.

A Samsung SPH-V7900 típusjelzésű készülék merevlemezén akár 3 GB adatot is el lehet tárolni, vagyis a telefonra rengeteg fényképet, videót, vagy éppen CD minőségű zenei felvételt lehet elmenteni. Érdekesség, hogy a kagylóformájú mobil felső része nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható.

A külső kijelző 65 ezer színárnyalatú, alatta pedig dedikált zenelejátszó gombokat helyeztek el a tervezők, ennek köszönhetően MP3 hallgatáshoz nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont. A belső TFT display egy abszolút csúcskategóriás modell, már ami a QVGA (240×320 pixel) felbontást, illetve a 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) jelenti. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők – sötétben akár vakuval is.

A CDMA2000 1x EVDO, tehát hazánkban sajnos nem használható Samsung SPH-V7900 ezenkívül infravörös portot, hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokat és egyedülálló módon még spamszűrő technológiát is kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés