Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a legújabb ultra-vékony Samsung kagylómobil

Kütyük

Már kapható a legújabb ultra-vékony Samsung kagylómobil

A Samsung megkezdte második ultra-vékony kialakítású mobiltelefonjának kereskedelmi forgalmazását.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dél-koreai vállalat nemrégiben mutatta be első ultra-vékony készülékét, a Motorola V3 RAZR-ra nagymértékben hasonlító V740-es modellt. A Samsung ezt követően most egy újabb vékony telefont dobott piacra: a keresztségben SPH-V7400 nevet kapott újdonság széthajtható kialakítású, vastagsága pedig mindössze 17,6 milliméter.

Az egyelőre csak és kizárólag Dél-Koreában kapható újdonság belső memóriája nem kevesebb mint 103 MB-os, akinek pedig esetleg ez sem lenne elegendő, akár TransFlash memóriakártyákat is betehet a kis masinába.

A fontosabb ismertetőjelek közé tartoznak a külső kijelző mellett féloldalasan elhelyezett dedikált zenelejátszó gombok, a fejlett multimédiás szolgáltatások, a Bluetooth kontroller, valamint a beépített vakus, 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul.

A Samsung SPH-V7400 nem GSM, hanem CDMA szabványú, így sajnos hazánkban nem kerül majd forgalomba, de a gyártó vélhetően Magyarországon is piacra fog dobni ultra-vékony modelleket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés