Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az LG első 5 megapixeles kamerás mobilja

Kütyük

Itt az LG első 5 megapixeles kamerás mobilja

Napvilágot láttak az LG Electronics első 5 megapixeles kamerás mobiltelefonjának első fényképei.


A keresztségben LG C960 nevet kapott készülék első ránésére teljesen hagyományos kialakítású, azonban a kézbevételt követően rögtön kiderül, hogy a kijelzőt tartalmazó felső rész a hosszirányú tengelye körül elforgatható.

A CDMA2000 1x hálózatokban használható újdonságról egyelőre vajmi keveset lehet tudni, az viszont már most is biztos, hogy az elkészült fényképek és videófelvételek a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon is eltárolhatóak, illetve, hogy a telefon fejlett MP3 lejátszó alkalmazással van felvértezve, valamint VOD (Video On Demand) kompatibilis. A kamera vakut, autofókuszt és makró üzemmódot is kapott, ellenben a Bluetooth kompatibilitásról valahogy megfeledkeztek a tervezők. A billentyűzet igen csak érdekesre sikeredett, ugyanis az ötállású navigációs gomb a megszokottól eltérően nem a karakter/szám gombok felett, hanem azoktól jobbra kapott helyet.

A 72 szólamú polifonikus hangokkal ellátott LG C960 kereskedelmi forgalomban történő megjelenésének pontos időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés