Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható az emberi szóból is értő mobil: indulhat az üzenetek diktálása!

Kütyük

Már kapható az emberi szóból is értő mobil: indulhat az üzenetek diktálása!

A napokban megkezdődött annak a közelmúltban bejelentett mobiltelefonnak a kereskedelmi forgalmazása, melynek akár szöveget is diktálhatunk.


A Samsung P207 típusjelzésű készülék a világon először az Egyesült Államokban, a Cingular Wireless mobil operátor kínálatában lelhető fel. A speciális Voice To Text (VTT) technológiának köszönhetően immár nem feltétlenül kell az SMS-ek, MMS-ek, illetve elektronikus levelek szövegét hagyományos módon bepötyögnünk a billentyűzeten, hanem e helyett elegendő, ha a kívánt szöveget tollba mondjuk a telefonnak.

A széthajtható kialakítású telefon alaphelyzetben 86 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A belül elhelyezett, TFT alapú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontással bír, valamint több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép sajnos csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású, viszont legalább a videófelvételi, illetve az MP3 lejátszási funkció nem hiányzik a készülékből.

Az EDGE kompatibilis Samsung P207 ára előfizetéses csomagban 79,99 dollár. Háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modellről lévén szó, a P207 akár hazánkban is minden további nélkül használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés