Connect with us
Hirdetés

technokrata

Idén a Sony Ericsson vitte a pálmát a CeBIT-en

Kütyük

Idén a Sony Ericsson vitte a pálmát a CeBIT-en

Egy nemrégiben végzett felmérésből kiderül, hogy a CeBIT látogatói szerint a Sony Ericsson mutatta be az idei kiállítás leginnovatívabb mobil újdonságait.


A megkérdezettek 32,7 százaléka szerint a CeBIT 2005 szakkiállításon a japán-svéd vállalat rukkolt elő a legérdekesebb mobil fejlesztésekkel. Nem sokkal lemaradva, 30,1 százalékos eredményével a Samsung szerezte meg a második helyet, a harmadik pozíciót pedig a piacvezető Nokia tudhatja magáénak, a válaszadók 11,6 százalékának szimpátiáját elnyerve. A negyedik helyen a német Siemens végzett, 10,9 százalékos eredménnyel.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sony Ericsson CeBIT-es standján többek közt olyan újdonságok voltak megtekinthetőek, mint például a 2 megapixeles felbontású, autofókuszos kamerával ellátott K750i, a fejlett zenelejátszó funkciókkal felvértezett, Walkman brandes W800, vagy éppen az alsóbb árkategóriákban versenyző K300, illetve J300.

A Samsung a CeBIT-en rántotta le a leplet a 2005-ös esztendő legjobb mobiltelefonjává választott D500 utódjáról, a D600-ról, valamint ugyancsak itt debütált a nagy sikerű E700 utódja, a dedikált zenelejátszó gombokkal elltátott E720, de a Samsung repertoárjában ezenkívül egy merevlemezes mobil készülék is fellelhető volt.

A Nokia standján a cég első kétkamerás mobiltelefonja, a 6680-as volt a középpontban, ezenkívül pedig a sikervárományos 6230i is megtekinthető volt a finneknél. A Siemens a 75-ös sorozat első modelljeit jelentette be a rangos rendezvényen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés