Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonnal távolról programozható új merevlemezes videórekorder

Kütyük

Mobiltelefonnal távolról programozható új merevlemezes videórekorder

A dániai székhelyű Kiss Technology legújabb merevlemezes videófelvevőjét akár mobiltelefon segítségével is be lehet programozni.


A DP-558 típusjelzésű nagy tudású készülék az úgynevezett Kiss Remote EPG funkció révén WAP kompatibilis mobiltelefonokkal is beprogramozható, tehát nem feltétlenül kell a berendezés közvetlen közelében tartózkodnunk ahhoz, hogy például felvegyük a rögzítendő műsorok listájába az esti premierfilmet. A gyártó egyébként online TV műsorfüzet szolgáltatást is biztosít a Kiss Remote EPG keretein belül, így a programozási folyamat távolról is rendkívül egyszerű.

A Kiss DP-558-ban alaphelyzetben egy 80 GB adattároló kapacitással rendelkező merevlemez teljesít szolgálatot, de akár 200 GB-os winchestert is rendelhetünk a masinába. A készülékbe ezenkívül egy optikai meghajtó is került, mely lényegében az összes írható és újraírható CD/DVD lemezt és audiovideo formátumot (MPEG-4, DivX 3.11-5, Xvid, MP3, Ogg Vorbis) ismeri.

A high-tech videórekorder hátlapján többek közt egy Ethernet 10/100 csatlakozót is fellelhetünk, így akár internetes rádiókat is hallgathatunk a segítségével, ezenkívül pedig a személyi számítógépünkön tárolt állományokat is lejátszhatjuk a segítségével. További érdekesség, hogy a Kiss DP-558 fimrware-je könnyedén frissíthető a világhálón keresztül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés