Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth képes hallókészülék mobiltelefonáláshoz

Kütyük

Bluetooth képes hallókészülék mobiltelefonáláshoz

A hallókészüléket használók számára mindeddig gondot okozott a mobiltelefonálás, ám egy most megjelent új berendezés megoldást jelent a problémára.


A speciális újgenerációs hallókészülék Bluetooth kompatibilis és ezen rövid hatósugarú vezeték nélküli technológia révén közvetlen kapcsolatba hozható a különböző ˝kékfog˝ képes mobiltelefonokkal. A fejlesztők elmondták, hogy a kis készülék jelentős mértékben megkönnyítheti azon halláskárosultak életét, akiknek naponta sokat kell telefonálniuk, ráadásul zajos környezetben.

˝A Smart Link támogatású újfajta hallókészüléket használóknak lényegében ugyanolyan telefonálási élményben lesz részük, mint azoknak a jól halló embereknek, akik hagyományos módon a fülükhöz tartják a mobiltelefonjukat˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Thomas Hebbel hallókészülék specialista.

A legújabb technológiáknak természetesen mindig alaposan megkérik az árát, így nem szabad meglepődni azon, hogy az elegáns megjelenésű és rendkívül kis méretű hallókészülék ára 2.200 euró, vagyis mintegy 545 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés