Connect with us

technokrata

Már virágot is vásárolhatnak mobiltelefonjukkal a T-Mobile ügyfelei

Kütyük

Már virágot is vásárolhatnak mobiltelefonjukkal a T-Mobile ügyfelei

A Viragneked.hu-val együttműködésben újabb lehetőséggel, a virágküldéssel bővült a mobiltelefonos vásárlás köre a hazai m-kereskedelem terén vezető szerepet játszó T-Mobile Magyarország Rt-nél.

A mobil vásárlás szolgáltatás köre a mozijegyvásárláson, hirdetésfeladáson és virágküldésen túl a közeljövőben tovább bővül.


Vége lehet a rohanásnak, az elfelejtett név- és születésnapoknak, üzleti köszöntőknek. A T-Mobile és a www.viragneked.hu virágküldő szolgáltatásával május 20-tól T-Mobile-os mobiltelefonnal bármikor könnyedén megrendelhetők és kifizethetők az alkalomhoz illő virágcsokrok. A WAP-on elérhető virágvásárlás szolgáltatással a T-Mobile Magyarország Rt. (korábban Westel) ügyfelei a megfelelő kategóriák szerint (születésnap, gratuláció, évfordulók stb.) a több mint 40 különböző virágcsokor leírása, megfelelő készülékkel pedig a virágkompozíciók fotói alapján is választhatnak.

A döntést követően a címzett elérhetőségének (név, cím), valamint a megrendelő telefonszámának megadása után az üdvözlőkártya tartalma, a csokor mérete, valamint a kiszállítás időpontja is szabadon meghatározható. A virág és a küldés díja a havi számlával, illetve Domino kártyások – és meghatározott összeg felett előfizetéses ügyfelek esetén is – az előre feltölthető m-com egyenlegből fizethető ki. A megrendelt virágcsokrokat a T-Mobile partnere, a www.viragneked.hu Budapesten és a főváros 30 kilométeres körzetében sürgős esetben 3 órán belül (reggel 8 és este 9 óra között) szállítja házhoz.

A T-Mobile hazai ügyfelei számára a mobiltelefonos vásárlás egyre elérhetőbb közelségbe kerül az élet számos területén. A legnagyobb magyarországi mobilcég előfizetői ma már jegyet válthatnak a Budapest Film mozijaiba, hirdetést adhatnak fel a Népszabadságba és virágot is rendelhetnek. Mobiltelefonjuk pedig a megbízások teljesítése során a kommunikáción túl ˝elektronikus pénztárcaként˝ szolgál. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy vásárlási kódra van szükségük, amelyet a T-Mobile ügyfelei SMS-ben, WAP-on vagy interneten igényelhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin