Connect with us

Hirdetés

technokrata

Véget ért az Intel és DJ Sterbinszky közös remixversenye

Kütyük

Véget ért az Intel és DJ Sterbinszky közös remixversenye

Május végéig lehetett pályázni az Intel és a Sterbinszky & Bruckmann-páros közös remixversenyére, melyre a határidőig több mint 250 pályamű érkezett.

A beérkezett remixeket az eredeti mű szerzői, Sterbinszky és Bruckmann a napokban bírálják el. Az eredményekről, illetve a nyertesekről Sterbinszky hivatalos honlapjáról, illetve Sterbinszky hírleveléből lehet értesülni majd. A feladat Sterbinszky & Bruckmann “Club Rotation” című dalának átdolgozása volt, zenei stílus- és terjedelembeli kötöttségek nélkül.

A tíz legjobb remix készítője egy-egy példányt kap Sterbinszky & D.Deejay hamarosan megjelenő “AXEtázis a Palaceban 4” című mixlemezéből, míg a nyertes mű akár fel is kerülhet a szerzőpáros következő lemezére. Az első három helyezett további értékes Intel nyereményben részesül. A díjak várhatóan DJ Sterbinszky egy hamarosan megrendezésre kerülő buliján kerülnek átadásra.

2004-ben a remixpályázat támogatója volt a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel is. A hazai kezdeményezéssel a vállalat meg kívánja mutatni, hogy számára is fontos a zenei tartalmak előállítása és kezelése, illetve arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a chipgyártó legújabb processzorai a zeneiparban is megállják a helyüket, gyorsaságuk és teljesítményük által.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés