Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: nyuszik, tojások, mobilok

Kütyük

Pannon GSM: nyuszik, tojások, mobilok

A Pannon GSM idén is egyedi háttérképek, operátorlogók és csengőhangok széles választékával segít partnereinek megemlékezni a Húsvétról.

A Húsvét a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, de jelentőségében túlmutat a vallási hagyományokon: a március 21-ét követő első holdtölte utáni első vasárnapra eső, így minden évben máskor beköszöntő ünnepen egyben a tavasz eljövetelének, a természet megújulásának is örvendünk.

A Pannon GSM tartalomszolgáltatásai a Húsvét hagyományos jelképeit varázsolják az ügyfelek mobiltelefonjaira. Kevesen tudják, hogy ezek gyökerei még a Húsvétnál is régebbre nyúlnak vissza. A hímes tojást például Babilonból eredeztetik, a piros szemű nyuszik (pontosabban a vadnyulak) pedig a tavasz teuton istennője, Eostre kísérői voltak – az ő nevét őrzi többek között a Húsvét angol és német elnevezése is.

A Pannon GSM húsvéti operátorlogói, valamint csengőhangjai az 1774-es hívószámra elküldött emelt díjas (bruttó 300 Ft) szöveges üzenetben rendelhetők meg, míg a színes háttérképek a PannonW@P, valamint a djuice WAP oldalak ˝Letöltések˝ menüpontja alatt érhetőek el, letöltésük díja bruttó 400 Ft. A Pannon GSM húsvéti kínálatának teljes listája, valamint az SMS-ben letölthető tartalmak megrendeléséhez szükséges kódok megtalálhatóak a www.pannongsm.hu internetes oldalon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés