Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Nokia 6230 telefon szállítása

Kütyük

Elindult a Nokia 6230 telefon szállítása

Elkezdődött a mobil szakemberek számára a fejlett szolgáltatások mellett a legújabb szórakoztató funkciókat, így videokamerát és zenelejátszót is biztosító, Magyarországon gyártott Nokia 6230 telefon szállítása.

A háromsávos (GSM, GPRS, EDGE 900/1800/1900) mobiltelefon az EDGE és a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén többféle csatlakozási lehetőséget, valamint eltávolítható multimédiás memóriakártyát, a fényképek és a videofelvételek készítésére pedig beépített VGA kamerát biztosít. A Nokia 6230 telefon ára 450 euró körül várható.

˝A mobil szakemberek fejlett technológiára és nagyobb adatsebességre várnak annak érdekében, hogy útközben is elérhetők legyenek˝ – mondta Kai Öistämö, a Nokia Mobile Phones alelnöke. ˝Az EDGE-dzsel, Bluetooth technológiával, beépített kamerával, MMS-funkcióval, ráadásul még MP3 lejátszóval is felszerelt Nokia 6230 rendelkezik a legtöbb funkcióval az eddig gyártott, hasonló formátumú készülékek között˝.

Mobil igásló
Az irodán kívül is folyamatosan hatékonyak maradhatunk a Nokia 6230 e-mail kliensének köszönhetően, amely a magán- és a munkahelyi postafiókhoz is hozzáférést biztosít. Így bárhol is legyünk, nem maradunk le a fontos üzleti döntésekről vagy társadalmi kötelezettségeinkről. A mobil szakemberek a nagy sebességű EDGE kapcsolat révén pedig a gyorsabb böngészés, üzenetküldés és letöltés előnyeit élvezhetik a másodpercenként 236,6 Kb adatsebességet is elérő hálózaton.

A fejlett xHTML böngésző gyors hozzáférést biztosít a mobilinternet-szolgáltatásokhoz és információkhoz, a beépítet TCP/IP technológia pedig megkönnyíti és felgyorsítja a hálózaton keresztül történő letöltést.

Tökéletes kép
Ha kreatív munkánk során nem szeretnénk elszalasztani az ihletett pillanatokat, ha a céges vásárlás során meghallgatnánk valaki más véleményét, vagy ha az irodán kívül töltött vidám perceket szeretnék megörökíteni, akkor pont kapóra jön a Nokia 6230 telefon. A beépített VGA kamerával fényképet és hanggal ellátott videofelvételt is készíthetünk. A készülék akár 65 ezer színárnyalatot is megjelenítő, aktív TFT kijelzőjén éles és színpompás a kép.

Mozgókép
Szeretnénk megnézni a filmelőzetest, mielőtt megvesszük a mozijegyet, vagy megtudni a legfrissebb híreket anélkül, hogy ott ragadnánk a tévé előtt? A Nokia 6230 telefon médialejátszójával visszajátszhatjuk a telefon memóriájában tárolt zene- és videotartalmakat, a streaming révén pedig a hálózaton keresztül élő tartalmakat is megtekinthetünk. A jó minőségű videókat, képeket, hangot, fájlokat és zenét a cserélhető multimédiás kártyán tárolhatjuk.

Zene füleinknek
Ha a mobiliroda és a videofunkció még nem lenne elég, a Nokia 6230 telefon beépített zenelejátszóval (MP3/AAC) és sztereó FM rádióval is szolgál. Így menet közben saját zenei válogatásunkat hallgathatjuk. A számokat a Nokia PC Suite segítségével juttathatjuk el a CD-ről a Nokia 6230 telefonra, a zenerajongók pedig még ébresztőként, figyelmeztető- vagy csengőhangként is beállíthatják kedvenc dalaikat.

A további fontos funkciók között szerepel:
-3-5 óra beszélgetési idő; 150-300 óra készenléti idő
-Jelenlét szolgáltatással bővített névjegytár és csevegés
-A Nokia 6230 telefon az EDGE mellett a GPRS és a HSCSD hálózaton is működik
-Személyes adatok helyi szinkronizálása Bluetooth, infravörös, vagy USB kapcsolaton keresztül a Nokia PC Suite segítségével
-Java MIDP 2.0
-Fejlett PIM funkciók (naptár, telefonkönyv, tennivalólista, notesz)
-Többszólamú csengőhangok (24 hangszerrel)
-OMA Digitális jogok kezelése 1.0 változat
-Mobiltárca
-Beépített kihangosító



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés