Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hívásértesítő: Magyarországon egyedülálló újdonság a Westeltől

Kütyük

Hívásértesítő: Magyarországon egyedülálló újdonság a Westeltől

A Westel Hívásértesítő néven olyan új szolgáltatást kínál ügyfeleinek, amely SMS-ben tájékoztatást ad a létre nem jött hívásokról.

Az egyedülálló szolgáltatás a Westel havidíjas ügyfeleinek díjmentes.

A hazai piac legnagyobb mobilszolgáltatójaként a Westel eddig is számos, világviszonylatban, Európában vagy Magyarországon újdonságnak számító szolgáltatást kínált ügyfeleinek és ezt a hagyományt folytatva vezeti be az országban elsőként október 1-jétől a Hívásértesítőt. Eddig azokról a hívásokról, amelyek nem érték el a hívott felet – pl. egy másik hívás miatt foglalt volt – nem kapott értesítést, a hívás gyakorlatilag „elveszett”. Ezentúl ilyen esetben a hívási kísérletekről, a hívók telefonszámával együtt – abban az esetben ha az híváskor elküldésre kerül – rövid szöveges üzenet ad tájékoztatást. A Magyarországon egyedülálló újdonsággal utólag minden hívásról értesülhetnek a westelesek, függetlenül attól, hogy telefonjuk ki van kapcsolva, foglalt, esetleg a hívó nem hagy üzenetet a hangpostán.

A szolgáltatást a Westel minden havidíjas ügyfelének aktiválja és díjmentesen biztosítja, Domino kártyások a Hívásértesítő szolgáltatást a 1777-es számon hívható Domino központban kapcsolhatják be, használata az aktiválástól kezdve bruttó 250 forint havonta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés