Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft szoftveres új mobil a Motorolától

Kütyük

Microsoft szoftveres új mobil a Motorolától

A Motorola partnereivel közösen bejelentette a mindeddig legfejlettebb, Microsoft Smartphone 2002 alapokon nyugvó okostelefont, az MPx200 típusjelű készüléket.

Az Orange mobil operátor, a Microsoft szoftvercég, valamint a Motorola által leleplezett újdonság várhatóan elsősorban a high-end kategóriás mobiltelefonokra vágyó előfizetők körében lesz népszerű, és elmondható róla, hogy a világ első olyan Microsoft operációs rendszerű mobil készüléke, mely a négy legnagyobb mobiltelefon gyártó egyikétől származik.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), széthajtható kialakítással rendelkező Motorola MPx200 lelke nem más, mint egy 200 MHz-es működési frekvenciával rendelkező mikroprocesszor, valamint 32 MB memória. A telefon külső részén egy monokróm, belső részén pedig egy 16 bites színmélységű TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelző kapott helyet. Amennyiben az integrált memória nem lenne elegendő, a mobil SD/MMC bővítőhelyébe akár nagy kapacitású memóriakártyák is behelyezhetők.

A Motorola MPx200 48 milliméter széles, 89 milliméter hosszú és 27 milliméter vastag, vagyis valamivel kisebb, mint a korábbi hasonló kategóriás mobilok. A 270 perces beszélgetési, valamint 112 órás készenléti időt biztosító újdonság számos gyárilag telepített alkalmazást vonultat fel, így többek közt megtalálható rajta például a Pocket Internet Explorer, az MSN Messenger, vagy a Windows Media Player.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés