Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bálint napi üzenetek a Pannon GSM rendszerében

Kütyük

Bálint napi üzenetek a Pannon GSM rendszerében

Több mint nyolcvan százalékos forgalomnövekedést eredményeztek a Valenti-napi SMS-ek.

Az évezredes termékenység-fesztiválból a titkos szerelmi vallomások napjává vált hagyomány fokozatos hazai meghonosodása a modern távközlési technológiában is jól nyomon követhető: míg négy éve február 14-én a havi átlagnál is kevesebb szöveges üzenetet küldtek a Pannon GSM előfizetői, 2001-ben és 2002-ben annál bő negyven százalékkal többen öntötték ki szívüket SMS-ben.

Nem volt tehát meglepetés, hogy az idei Valentin nap ismét kiugró eredményt hozott. Pénteken délután 14 óráig közel egymillió darab szöveges üzenetet küldtek a Pannon GSM előfizetői (tavaly ilyenkor valamivel 800 ezer felett volt az SMS-ek száma). Ez 85 százalékkal haladja meg az átlagos februári péntekek SMS-forgalmát. A 2002-es Valentin napi adatokat alapul véve éjfélig az SMS forgalom valószínűleg meghaladta a 2,2 milliót.

Ugyancsak számottevő emelkedést mutatott az előfizetők MMS-küldési, illetve WAP-böngésző kedve. Ez a két szolgáltatás a rendkívül dinamikus növekedés fázisát éli, a felhasználók száma napról napra növekszik. Így nem csoda, hogy a találékony szerelmesek Valentin-napkor is kihasználták az innovatív szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket. A januári átlagos napi MMS forgalomhoz képest Valentin napon közel duplájára emelkedett a multimédiás üzenetek száma.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés