Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 3G roaming Japánnal

Kütyük

Vodafone: 3G roaming Japánnal

Japánban a magyar vodafonosok is élvezhetik a 3G rendszerek előnyeit…

A Vodafone biztosítja a lehetőséget arra, hogy harmadik generációs hálózaton is lehessen barangolni. Az első ilyen jellegű szerződést a Vodafone csoporthoz tartozó japán J-Phone-nal kötötte a magyarországi mobilszolgáltató, majd ezt további európai hálózatokkal bővíti. Az új lehetőséggel a Vodafone ügyfelei ennek köszönhetően jelenleg 5 kontinens 84 országának 185 hálózatán míg 2003 elejétől már több mint 100 ország 200 hálózatán barangolhatnak.

A harmadik generációs (3G) szolgáltatás igénybevételéhez a felkelő nap országába utazó magyar turista vagy üzletember a magyarországi Vodafone SIM-kártyáját Tokióba érkezve egy ott bérelhető telefonkészülékbe belehelyezi, s máris ugyanúgy telefonálhat és válik elérhetővé, mint az itthon megszokott “70-es” mobilszámán.

A Magyarországra érkező japán turisták számára is egyszerűbbé válik a mobiltelefonálás, hiszen magukkal hozhatják USIM kártyájukat és egy GSM készülékkel a Vodafone hálózaton ugyanúgy cseveghetnek a Kárpát medencében, mint távol-keleti otthonukban.

Az előfizetéses ügyfelek szabadon használhatják a fejlett technológia vívmányait, míg a VitaMaxos, azaz feltöltőkártyás ügyfelek hívásokat fogadhatnak, SMS-t küldhetnek és fogadhatnak a sógunok földjén. A harmadik generációs rendszeren való roamingolás egyelőre a japán fővárosra korlátozódik, de a hálózat kiépítése nagy erőkkel folyik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés