Connect with us

Hirdetés

technokrata

Információk a várva várt Siemens S55-ről

Kütyük

Információk a várva várt Siemens S55-ről

Nagyon sok Siemens párti a nemsokára megjelenő S55-ben látja az „ideális” telefont…

A német mobilgyártó igencsak felzárkózni látszik a technológia lemaradások után az S55-el. A modell tartalmazza szinte az összes modern technológiát, így MMS kompatíbilis, JAVA-t tud futtatni és persze a Bluetooth sem maradt ki a „csodatelefonból”. Az extravagáns megjelenésű S55 háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülék, így a világ legtöbb pontján lehet használni.

A adatszolgáltatáshoz természetesen igénybe vehetjük az egyre népszerűbb csomagkapcsolt GPRS szabványt, mely mind modemként (így internetezésre), mind WAP böngészőből elérhető. A beépített e-mail kliens csatolmányokat is kezel, így a QuickPic Siemens mobilkamerával készített fényképeket azonnal elküldhetjük egy ismerősünknek.

Persze mit ér egy MMS telefon kamera nélkül? A Siemens nem akarta sem a tömeget, sem a méretet feszegetni egy beépített kamerával, így inkább egy külsőleg csatlakoztatható, vakuval is felszerelt modul mellett döntött, melyet QuickPic IQP-500-ra keresztelt. A Siemens a telefonnal készült képeket hosztolja is nekünk a saját tárhelyünkön, melyet a Siemens oldalán lehet létrehozni.

A telefonnal elérhető tartozékok listája egyelőre nem túl széles, hiszen a Bluetooth headseten és az autós szetten kívül más az elején nem lesz elérhető. A Siemens S55 debütálása 2002 decemberére várható az európai piacokon, melyet az ázsiai, amerikai megjelenés követ 2003 január-februárjában.

Fizikai jellemzők:

Frekvencia: 900/1800/1900 MHz
Tömeg: 85 g
Méret: 101x42x18 mm
Színes LCD kijelző
Bluetooth
GPRS
16 szólamú, polifonikus csengés
MMS kompatibilitás
Java ME támogatás



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés