Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átalánydíjas WAP szolgáltatás a Pannon GSM-től

Kütyük

Átalánydíjas WAP szolgáltatás a Pannon GSM-től

2002. szeptember 18-án a Pannon GSM bevezeti átalánydíjas WAP szolgáltatását, amely Magyarországon egyedülállóan a két leggyakrabban használatos módon: GPRS és adathívás alapon egyaránt korlátlan barangolást tesz lehetővé – percdíj nélkül. Az átalánydíjas mobil böngészés mind a számlás, mind pedig a Praktikum és Bee előfizetők számára elérhető.

A PannonW@P 2000. évi debütálása óta egyre gazdagabb és egyre népszerűbb tárháza a legkülönfélébb információknak. Szeptember 18-ától a Pannon GSM előfizetői akár már bérletet is válthatnak ebbe a virtuális, dinamikus könyvtárba: a mobil szolgáltató ezen a napon vezeti be havi átalánydíjas WAP szolgáltatását, amely több szempontból is különlegesnek számít a hazai mobilpiacon: havi bruttó 500 forintos átalánydíjért az előfizetők korlátlanul, percdíj nélkül használhatják a PannonW@P-ot, mindezt GPRS és adathívás alapon egyaránt. Sőt, október 18-ig egy havi díjért két hónapig vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az átalánydíjas WAP szolgáltatás hagyományos és kártyás előfizetők számára egyaránt a 1741-es számon rendelhető meg. Az utóbbiak esetében az átalánydíj előre kerül levonásra kártyájuk egyenlegéből, így nem csorbul a Praktikum és Bee kártyák legnagyobb előnye, a költségek pontos kalkulálhatósága.

Az október 18-ig kedvezményesen kínált – egy havi díjért most kéthónapnyi ingyenes WAP-ozást lehetővé tevő – átalánydíjas szolgáltatás egyaránt igénybe vehető a GPRS csatornán, vagy hagyományos adathívásos kapcsolattal. A kettős üzemmód révén nagyságrendekkel több előfizető számára válik elérhetővé az átalánydíjas WAP.

Ugyan a GPRS díjat tekintve a szolgáltató drágább, mint a konkurens cég, de figyelembe véve, hogy a hívás alapú WAP is elérhető ugyan ennyiért, kiemelkedően jónak számít az ajánlat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés