Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alcatel 512 a Vodafone kínálatában

Kütyük

Alcatel 512 a Vodafone kínálatában

A készülék mind előfizetéssel, mint Vitamax csomaggal vásárolható.

Amennyiben kötelezettségek nélkül szeretnénk magunkénak tudni a telefont, mindössze 29.900 Ft-ot kell érte kiadni. Akik előnyösebbnek találják a két éve szerződéskötést, azoknak csak 19.900 Ft-ba kerül a készülék.

Az új modell sajnos csak minimális újdonságokkal szolgál az általunk is letesztelt One Touch 511-hez képest, ráadásul teljesen ugyanúgy fest, mint elődje. Az egyik újdonság az, hogy a nemsokára piacra kerülő új típus kijelzője kék háttérvilágítást kapott, továbbá WAP 1.1-es helyett már a plusz biztonsági funkciókat kínáló 1.2.1-es böngésző került bele.

A One Touch 511-hez hasonlóan az 512-es is támogatja az EMS üzenetek küldését és fogadását. Az EMS tulajdonképpen az SMS valamelyest kibővített változata, amely lehetővé teszi az üzenetek mellé kisebb grafikák és csengőhangok hozzáfűzését.

Extrának számít még a többszólamú csengőhangok alkalmazása – amelyet egyébként már az előd is tudott -, valamint a 250 név tárolására képes memória. A One Touch 512-es ezüst és aranyszínű változatban lesz kapható, a telefon tömege csupán 75 gramm, méretei: 97 x 42 x 20 mm. 600mAh-s akkumulátorával 280 órás készenléti, és 6 órás beszélgetési időt tud biztosítani. Magyarországi megjelenéséről egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, de az anyacég közleménye szerint 260 eurós, azaz 60 ezer forint körüli összegbe fog kerülni a készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés