Connect with us

Hirdetés

technokrata

WAPradar: új magyar WAP-kereső

Kütyük

WAPradar: új magyar WAP-kereső

A WAPradar olyan egyedülálló szolgáltatás, melynek segítségével a felhasználók könnyen, gyorsan és kényelmesen kereshetnek és böngészhetnek a magyar WAP-on.

A WAPradar a Web előnyeit kínálja a WAP használatához. A felhasználók számítógépükről megkereshetik, megnézhetik és kipróbálhatják a WAP szolgáltatásokat és oldalakat. Mindezt jóval kényelmesebben és olcsóbban tehetik, mint ha mobiltelefonjukat használnák. A WAP-címeket azután bármikor és bárhol elérhetik mobiltelefonjukkal. A WAPradar természetesen mobiltelefonról is használható.

Jelenleg a WAPradar az egyetlen, magyar nyelven elérhető ilyen szolgáltatás, ami mind funkcionalitását, mind a kereshető magyar WAP oldalak számát tekintve jóval a hasonló külföldi szolgáltatások előtt jár.

A WAPradar a PortoLogic Kft. által kifejlesztett PMST technológia WAP-ra történő alkalmazása. A PMST olyan mobil kereső technológia, ami hatékony szabadszavas keresést biztosít a mobil eszközök részére kínált tartalomban. A platform- és protokollfüggetlen megoldás alkalmazható minden meglévő és jövőbeni szabványnak és ajánlásnak (WML/XML, i-mode, HDML, HTML, PDA sHTML stb.) megfelelő tartalom kereséséhez, ideértve a – várhatóan a mobil eszközök esetében is hamarosan elterjedő – multimédia tartalmat is.

A szolgáltatás Webböngészővel a WAPradar címén, mobiltelefonnal a http://wap.wapradar.hu címen érhető el.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés