Connect with us

technokrata

Rendben van, hogy elkölthető negyvenmillió forint egy mobiljátékban?

diablo

Geek

Rendben van, hogy elkölthető negyvenmillió forint egy mobiljátékban?

Rendben van, hogy elkölthető negyvenmillió forint egy mobiljátékban?

Kerülhet ennyibe a Diablo Immortalban lévő karakter maximum szintűre fejlesztése.

A múlt héten megérkezett Diablo Immortal bejelentésekor a Blizzard fejlesztői őszinte megdöbbenéssel vették tudomásul a rajongók reflexből érkezett pfujolását, egyáltalán nem számítottak rá, hogy a legendás hack ‘n’ slash játéksorozat keménymagos közönségének jókora része lincshangulatba kerül free-to-play mobiljáték hírére.

A Bellular News YouTube-csatorna házigazdái a Diablo Immortal megjelenését követően most a segítségükre siettek, levezették a játék konkrét példáján keresztül a népharag okát: aki szeretné minden tekintetben maximum szintűre fejleszteni a játékbeli a karakterét, az mikrotranzakciókon keresztül olyan 110 ezer dollárt, durván 40 millió forintot is elkölthet benne.

A karakterfejlesztés alapvetően három módon történik a Diablo Immortalban: tapasztalati pontos szintlépéssel, a használt tárgyak szintfejlesztésével, továbbá legendás ékkövek beszerzésével. A gigászi összegért a legutóbbi felel, ezeket az ékköveket látszólag csak zsákbamacska loot boxok vásárlásával lehet megszerezni, a megkapásuk icipici százalékos esélyét tekintve pedig nagyon sok véletlenszerű tartalmú csomagot kell megvenni a sikeres összegyűjtésükhöz.

Kapcsolódó érdekesség, hogy Belgiumban és Hollandiában el sem érhető a loot boxok miatt a Diablo Immortal, az Activision Blizzard nem kívánta megkockáztatni a hatósági vizsgálatok célkeresztjébe kerülést a helyi szerencsejátékos törvények potenciális megsértése miatt.

Forrás: ORIGO

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu