Connect with us

technokrata

Talmácsi Gábor is segíti az egyik legígéretesebb magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

Startup

Talmácsi Gábor is segíti az egyik legígéretesebb magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

Talmácsi Gábor is segíti az egyik legígéretesebb magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

A világbajnok gyorsasági motorversenyző stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként csatlakozott a Seyu Solutions csapatához

Bejelentette együttműködését a magyar szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions és a Talmácsi Management.

A megállapodás értelmében Talmácsi Gábor stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként segíti az innovatív vállalkozás piacra lépését a nemzetközi motorsportban.

Néhány héttel a hajdúnánási MotoGP pálya beruházásának bejelentése után újabb ígéretes projekthez csatlakozott a Talmácsi Management. A szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő ’Seyu – Together for Victory!’ a nemzetközi motorsportban való piaci terjeszkedés segítésére kérte fel Talmácsi Gábort és csapatát. Az üzletszerzés mellett a szolgáltatásfejlesztésben is számítanak a versenyző évtizedes tapasztalatára, így az applikáció olyan funkciókkal is bővülhet a jövőben, melynek fókuszában kifejezetten a motorsport rajongói állnak.

„Az innováció, a motiváció és a csapat elengedhetetlen a motorsportban. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan vállalatot segíthetek, amely a jövő szurkolói élményét valósítja meg. Örömmel fogom a Seyu megoldását képviselni a motorsportban!”

– mondta el a projekt kapcsán Talmácsi Gábor.

Fellendülőben a magyar sporttech ökoszisztéma

A magyarországi sporttechnológiai piac élénkítésére életre hívott SportTech Hungary program is fontos szerepet töltött be a két fél együttműködésében. A Külügyminisztérium és a HEPA 2020-ban indult projektjének célja a sporthoz kapcsolódó technológiai vívmányok felkutatása és átfogó támogatása, az exportpotenciállal bíró vállalkozások külpiacra jutásának segítése, valamint a nemzetközi szinten is sikeres sportolók új karrierlehetőségének kialakítása. Talmácsi Gábor sportolói nagykövetként, a Seyu pedig mentoráltként vesz részt a programban. A két fél most az egyik első olyan átfogó együttműködést jelentette be, ami a programon túlmutatóan egy még szorosabb szintre emeli az üzleti kapcsolatot a magyar sportolók és sporttech cégek között.

„Hiszünk abban, hogy az élsportban elsajátított készségek, mint a versenyszellem, a kitartás, a győzelem vagy a vereség kezelése az üzleti életben is jól kamatoztatható. Talmácsi Gábor nemcsak a nemzetközi tapasztalatával és kapcsolatrendszerével, hanem a mentalitásával is új értékeket hoz a csapatunkhoz, és bízunk benne, hogy ez hamarosan kézzelfogható üzleti sikerként is megjelenik majd cégünknél”

tette hozzá Vecsernyés Tamás, a Seyu Solutions ügyvezetője.

További Startup

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu