Connect with us

technokrata

Újabb országot hódít meg a magyar startup

Startup

Újabb országot hódít meg a magyar startup

Romániában terjeszkedik a Festipay.

A legnagyobb magyar és román fesztiválokat kiszolgáló Festipay Zrt. idén már öt romániai fesztivál számára biztosít készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az első ilyen esemény a most először megrendezett Bukarest Gourmet gasztronómiai fesztivál volt. Mint ismeretes, a magyar vállalat még 2015-ben, a kolozsvári Untold Fesztivál szolgáltatójaként lépett a román piacra.  

A Festipay a legnépszerűbb magyarországi fesztiválokon túl – mint a Sziget, az EFOTT, a Volt Fesztivál vagy a Balaton Sound – egyre több európai nagyrendezvény számára biztosít készpénzmentes fizetési megoldásokat. 2015-ben Románia legnagyobb, és Európa legjobb „nagyfesztiváljának” megválasztott eseményén, a kolozsvári Untoldon mutatkozott be első alkalommal a Festipay.  Idén további négy új romániai fesztivál is a Festipay Zrt. szolgáltatása mellett döntött, így a szomszédos országban 2016-ban immáron öt eseménynek biztosítja a cég a készpénzmentes fizetést, amelynek első helyszíne az idén először megrendezett, június 3-5-ig tartó Bukarest Gourmet Fesztivál volt.

festipay_logo

Az első sikeres munkát értékelve a Festipay a Bukarest Gourmet szervezőivel a közös munka folytatása mellett döntött, és ennek eredménye, hogy a fellendülőben lévő romániai gasztronómiai fesztiválpiac aktív szereplője lesz a piacvezető magyar szolgáltató.

A Festipay 2016-ban a következő romániai rendezvények megvalósításában működik közre készpénzmentes fizetési szolgáltatóként:

  • június 30-július 3.: Airfield Fesztivál (Nagyszeben)
  • augusztus 4-7.: Untold Fesztivál (Kolozsvár)
  • augusztus 13-14.: Summer Well (Bukarest)
  • Szeptember eleje: Streedfood Festival (Bukarest)Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin