Connect with us

Hirdetés

technokrata

Életed az újságírás? Jelentkezz erre a pályázatra és nyerj!

Dotkom

Életed az újságírás? Jelentkezz erre a pályázatra és nyerj!

Siemens Press Award 2016: A Siemens keresi Közép- és Kelet-Európa legjobb újságírói munkáit

A Siemens regionális újságíró pályázatot hirdetett Siemens Press Award 2016 címmel, melyet Közép- és Kelet-Európa tíz országában – Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Szerbiában – rendez meg.

A verseny alapgondolata a modern társadalom legfontosabb témáiról tudósító újságírók díjazása és a média munkatársai közötti tapasztalatcsere bátorítása a régió országaiban. Minden érdeklődő újságíró részt vehet a versenyben az “intelligens infrastruktúra” témájával foglalkozó eredeti munkájának beküldésével. A Siemens Press Award 2016-on azonos feltételekkel vehetnek részt az online és a nyomtatott médiában megjelent szövegek, a hírügynökségek tudósítóinak beszámolói, illetve az elektronikus médiában, tévében és rádióban közzétett tudósítások, melyek 2015. szeptember 1. és 2016. szeptember 1. között jelentek meg.

Blank notepad over laptop and coffee cup on office wooden table

Magyarország szakértő zsűrijét dr. Varga István, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedés- és Járműirányítási tanszékének docense, Kocsi Ilona, a Manager Magazin volt főszerkesztője, Lambert Gábor, a Figyelő hetilap főszerkesztője, Gálffy Csaba, a HWSW főszerkesztője és Virágh Adrienn, a Siemens Zrt. kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója alkotják. Ők választják ki hazánk három legjobb pályázatát, melyek így bejutnak a verseny bécsi döntőjébe, ahol egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri díjazza a régió legkiemelkedőbb pályázatait.  A közép- és kelet-európai térség legjobb újságíróinak járó, komoly presztízst jelentő elismerés mellett a Siemens a nyerteseket tanulmányúttal jutalmazza.

A Siemens arra kéri az érdeklődő újságírókat, hogy küldjék be pályázatukat elektronikus formában a kommunikacio.hu@siemens.com e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre: Siemens Zrt. kommunikáció és kormányzati kapcsolatok, 1143 Budapest, Gizella út 51-57. A pályázatok benyújtásának határideje 2016. szeptember 1. A pályázat követelményeivel és feltételeivel kapcsolatban további információ a www.siemens.hu/pressaward2016 weblapon található.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés