Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szakdolgozatot írsz? Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Dotkom

Szakdolgozatot írsz? Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Több mint 2400 kurzus anyagai közül válogathatsz, teljesen ingyen!

Soha nem késő tanulni! Ennek az örökérvényű gondolatnak a fényében hozta létre az MIT az OpenCourseWare projektet, ahol több mint 2340 kurzus anyagaihoz férhetünk hozzá, méghozzá teljesen ingyen. Az angol nyelvű kurzusokon az üzleti témaköröktől kezdve a művészeten át a tudományokig mindenről tanulhatunk. Az anyagok között egyetemi szintű és posztgraduális könyvekből, jegyezetekből és prezentációkból is csemegézhetünk így gyakorlatilag mindenki megtalálhatja azt, ami érdekli.

learn

Talán nem meglepő, hogy a tananyagok ennek fényében elképesztő népszerűségnek örvendenek, havonta nem kevesebb, mint 2 millió egyéni felhasználó látogatja az OCW kurzusait. Érdekesség, hogy az oldal statisztikái alapján a látogatók jelentős része a szakdolgozatának az írásával foglalkozik, hiszen az ehhez szükséges források, információk összegyűjtésére tökéletesen alkalmas az MIT oldala. Sokan vannak olyanok is, akik maguktól döntöttek a tudásuk kiszélesítése mellett, de oktatókat és más, a tudomány iránt érdeklődő személyeket is a látogatói között tudhat az OCW.

Projecting The Future

Talán nem meglepő, hogy mivel angol nyelvű anyagokról van szó, ezért az OCW az Egyesült Államokban a legnépszerűbb (a látogatók 44%-a innen érkezik!), de Európában is sokan kattintanak az egyes témakörökre, ez a kontinens a második legnépszerűbb. A minőséget jól jelzi, hogy a látogatók 80%-a kifejezetten elégedett volt az itt talált dokumentumokkal és a válaszadók 96 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a jövőben másoknak is ajánlja az oldalt. Így tettünk mi is, így amennyiben van egy kis időd, feltétlen nézz körbe, hiszen tanulni jó!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés