Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG TM2792 Smart Personal TV: az okos monitortévé

Dotkom

LG TM2792 Smart Personal TV: az okos monitortévé

Új, CINEMA SCREEN formatervezéssel és Smart TV funkciókkal felvértezett tévétuneres monitort mutatott be az LG.

Az LG Electronics (LG) a 2012-es berlini IFA Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatja be új Smart Personal TV-jét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor számos innovatív jellemzővel bír, ilyenek például az LG Smart TV funkciók, a CINEMA 3D tulajdonságok és a CINEMA SCREEN formatervezés, illetve az IPS technológiának köszönhető lenyűgöző képminőség.

A Home Dashboard kezelőfelületen található Smart Share-rel külső eszközökhöz férhetünk hozzá, így a laptopon, okostelefonon és külső merevlemezen tárolt fájlokat is megoszthatjuk és kereshetünk köztük. Az MHL (Mobile High-Definition Link) és a WiDi (Intel Wireless Display) technológiákkal a képernyő megosztására is lehetőség nyílik. Az MHL segítségével a Smart Personal TV-n megjeleníthetők az okostelefonon található képek és játékok, miközben a telefon töltődik is. A WiDi minden eddiginél kényelmesebbé teszi a laptopok vezeték nélküli képernyőmegosztását, a DLNA és a Wi-Fi Direct technológiáknak köszönhetően pedig egyszerűen elérhetők és megoszthatók az intelligens eszközökön tárolt tartalmak.

 

Az LG széles körben elismert, mozgással és görgetővel vezérelhető, mozgásérzékelős Magic Remote távirányítója megkönnyíti a tartalmak közötti navigációt az LG felhasználóbarát Home Dashboard kezelőfelületén. Az LG a VoD (Video on Demand), a 3D World, a Game World, az LG Smart World (LG Apps) és a Social Center szolgáltatásokkal szinte korlátlan mennyiségű tartalomhoz biztosít hozzáférést. Mindez a Home Dashboard-on keresztül kényelmesen elérhető és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, egérrel vagy billentyűzettel is vezérelhető. A Smart Personal TV-hez mindezen felül a számítógép bekapcsolása nélkül is csatlakoztatható a billentyűzet és az egér is, így a Home Dashboard felületén való navigáció teljes értékű webes élményt nyújthat.

 

Az LG TM2792 Smart Personal TV-ben alkalmazott IPS panel magával ragadó, rendkívül részletgazdag vizuális élményt nyújt. Az IPS technológia élethűbb képet ad, kevésbé fárasztó a szemnek és nagyobb betekintési szöget biztosít. A népszerű VoD-filmek és a kedvenc családi videofelvételek mind megtekinthetők Full HD minőségben, ülő, álló és fekvő helyzetben egyaránt a legkisebb színtorzítás nélkül.

Az LG TM2792 az LG CINEMA 3D technológiáját is alkalmazza. A könnyű, akkumulátor nélküli, igazoltan villódzásmentes, így a szemnek kevésbé fárasztó szemüvegnek köszönhetően páratlan kényelmet biztosít. A 3D Sound Zooming funkció a képernyőn látható objektumok mozgásának megfelelően szimulálja a hang mozgását, tovább fokozva ezzel a térhatású élményt.

Az LG TM2792 európai forgalmazását várhatóan szeptembertől kezdi meg a gyártó.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés