Connect with us

technokrata

LG TM2792 Smart Personal TV: az okos monitortévé

Dotkom

LG TM2792 Smart Personal TV: az okos monitortévé

Új, CINEMA SCREEN formatervezéssel és Smart TV funkciókkal felvértezett tévétuneres monitort mutatott be az LG.

Az LG Electronics (LG) a 2012-es berlini IFA Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatja be új Smart Personal TV-jét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor számos innovatív jellemzővel bír, ilyenek például az LG Smart TV funkciók, a CINEMA 3D tulajdonságok és a CINEMA SCREEN formatervezés, illetve az IPS technológiának köszönhető lenyűgöző képminőség.

A Home Dashboard kezelőfelületen található Smart Share-rel külső eszközökhöz férhetünk hozzá, így a laptopon, okostelefonon és külső merevlemezen tárolt fájlokat is megoszthatjuk és kereshetünk köztük. Az MHL (Mobile High-Definition Link) és a WiDi (Intel Wireless Display) technológiákkal a képernyő megosztására is lehetőség nyílik. Az MHL segítségével a Smart Personal TV-n megjeleníthetők az okostelefonon található képek és játékok, miközben a telefon töltődik is. A WiDi minden eddiginél kényelmesebbé teszi a laptopok vezeték nélküli képernyőmegosztását, a DLNA és a Wi-Fi Direct technológiáknak köszönhetően pedig egyszerűen elérhetők és megoszthatók az intelligens eszközökön tárolt tartalmak.

 

Az LG széles körben elismert, mozgással és görgetővel vezérelhető, mozgásérzékelős Magic Remote távirányítója megkönnyíti a tartalmak közötti navigációt az LG felhasználóbarát Home Dashboard kezelőfelületén. Az LG a VoD (Video on Demand), a 3D World, a Game World, az LG Smart World (LG Apps) és a Social Center szolgáltatásokkal szinte korlátlan mennyiségű tartalomhoz biztosít hozzáférést. Mindez a Home Dashboard-on keresztül kényelmesen elérhető és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, egérrel vagy billentyűzettel is vezérelhető. A Smart Personal TV-hez mindezen felül a számítógép bekapcsolása nélkül is csatlakoztatható a billentyűzet és az egér is, így a Home Dashboard felületén való navigáció teljes értékű webes élményt nyújthat.

 

Az LG TM2792 Smart Personal TV-ben alkalmazott IPS panel magával ragadó, rendkívül részletgazdag vizuális élményt nyújt. Az IPS technológia élethűbb képet ad, kevésbé fárasztó a szemnek és nagyobb betekintési szöget biztosít. A népszerű VoD-filmek és a kedvenc családi videofelvételek mind megtekinthetők Full HD minőségben, ülő, álló és fekvő helyzetben egyaránt a legkisebb színtorzítás nélkül.

Az LG TM2792 az LG CINEMA 3D technológiáját is alkalmazza. A könnyű, akkumulátor nélküli, igazoltan villódzásmentes, így a szemnek kevésbé fárasztó szemüvegnek köszönhetően páratlan kényelmet biztosít. A 3D Sound Zooming funkció a képernyőn látható objektumok mozgásának megfelelően szimulálja a hang mozgását, tovább fokozva ezzel a térhatású élményt.

Az LG TM2792 európai forgalmazását várhatóan szeptembertől kezdi meg a gyártó.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin