Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre nagyobb az igény a kártyás fizetésre

Dotkom

Egyre nagyobb az igény a kártyás fizetésre

Egyes gyorséttermekben még mindig csak készpénzzel lehet fizetni.

A bankkártya-elfogadás kereskedelmi előnyeit népszerűsítő, versenysemleges weboldalt hozott létre hat kereskedelmi bankkal közösen a MasterCard.

Jóllehet az oldalt a MasterCard jegyzi, a kartyaelfogadas.hu nem csupán a MasterCard márkájú kártyák elfogadásának hasznosságát hirdeti. Célja, hogy a 7,4 millió magyar kártyabirtokos érdekében egyre több kereskedőt tájékoztasson a kártyaelfogadás általános előnyeiről.

Sok kereskedő azért idegenkedik a bankkártya elfogadástól, mert hiányos információk állnak rendelkezésére. Az oldalt azért hoztuk létre, hogy aktuális tájékoztatást adjon a kártyaelfogadásról. Mióta négy újabb hazai bank nyújt ilyen szolgáltatást, érezhetően kedvezőbbek lettek a feltételek a kereskedők számára. Mindemellett a bankkártyák száma is jelentősen, 13%-kal nőtt az elmúlt évben, így egyre nagyobb az igény a kártyaelfogadásra még a kisebb üzletekben, kávézókban is.

Az akció sikeres, hiszen a weboldal csupán egy hónapos története alatt közel 1300 kereskedő kért információt a kartyaelfogadas.hu létrehozásában résztvevő kereskedelmi bankoktól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés