Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG nyerte a CDG Technológiai Innovációs Díját

Dotkom

Az LG nyerte a CDG Technológiai Innovációs Díját

Az LG elnyerte 2005 CDMA Technológiai Innovációs Díjat a CDMA amerikai kongresszusán Miamiban. A díjakat a világméretű CDMA csoport, a CDMA Development Group (CDG) adta át a CDMA rendszerű készülékek területén kiváló eredményeket elért cégeknek.

Az LG a világon elsőként, tavaly novemberben fejlesztette ki CX6190 típusú, Fastap billentyűzettel ellátott telefonját, amellyel könnyedén, egy kézzel megírhatjuk üzeneteinket. Az LG most a Telusnak, Kanada első számú telekommunikációs cégének szállítja a modellt.

A világon elsőként piacra dobott, CDG díjnyertes Fastap mobilnak köszönhetően az LG reflektorfénybe kerül mobilkategóriában a nemzetközi közönség előtt. Az Észak-Amerikában már piacra dobott Fastap telefon egy fokkal jobb, mint a QWERTY készülékek. A Fastap telefonpiac vezető szereplőjeként az LG várhatóan tovább erősíti pozícióját.

„Az észak-amerikai mobilpiacon növekvő igény tapasztalható az sms szolgáltatás iránt. Az LG a vásárlók kényelmét hatékonyabban szolgáló, csúcstechnológiás mobiltelefonokat dob piacra, köztük a Fastap készüléket, így egy nagy ugrással megelőzi versenytársait” – mondta Park Mun-hwa, az LG Electronics mobilkommunikációs divíziójának elnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés