Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aláírásgyűjtés, tüntetés a Matáv ellen

Dotkom

Aláírásgyűjtés, tüntetés a Matáv ellen

Úgy tűnik, hogy a Matáv nem áll el a Mindenkinek csomag és a 150 forintos kedvezmény megszüntetésétől, azonban az internetezők nem hagyják magukat…

Az internetezők aláírásgyűjtéssel tiltakoznak, és tüntetést szerveznek a piacvezető telekommunikációs társaság ellen, amiért az nem áll el a Mindenkinek csomag és a 150 forintos kedvezmény megszüntetésétől.

A Matáv azzal indokolta döntését, hogy ezek nem felelnek meg a liberalizált piac követelményeinek, ráadásul jelentős veszteséget is okoznak a társaságnak. Enyhítésül több megoldást is kínál: azok, akik a Mindenkinek-csomag előfizetői, és műszaki okokból egyelőre nem tudják igénybe venni az ADSL-szolgáltatást, átmenetileg havi (60 óráig) bruttó 7.500 forintért már használhatják az Internetet, akik pedig telefonbeszélgetésekre használták a 150 forintos kedvezményt, júliustól a Csevegő-díjcsomagot vehetik igénybe. Időközben a Matáv leányvállalata, az Axelero Internet Rt. is három új internetes csomagot jelentett be.

A legtöbb szolgáltató továbbra is úgy véli, hogy az Internet minél szélesebb körben való elterjesztéséhez egy kormányzati és szolgáltatói közös program kidolgozására van szükség – ugyanis ez nem csak a távközlési cégeken múlik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés