Connect with us

Hirdetés

technokrata

Netizen.hu: nyeremények kérdőívek kitöltéséért

Dotkom

Netizen.hu: nyeremények kérdőívek kitöltéséért

A mai napon kezdte meg működését a Netizen.hu portál, amelynek felhasználói kérdőíveket tölthetnek ki, szavazásokban vehetnek részt, ezekért cserébe krediteket szerezhetnek, valamint nyereménysorsolásokon vehetnek részt.

A Bellresearch és az Axelero Internet üzemeltetésében működő Netizen portál a regisztrálók véleményalkotását jutalompontokkal és nyereménysorsolásokkal honorálja. A bónuszpontok ajándékokra és vásárlási kedvezményekre válthatók be, többek között NetQuick Internet-előfizetési csomagokra, FókuszOnline vásárlási kedvezményekre és számos ötletes ajándéktárgyra. Ez utóbbira példa az egyénileg megtervezhető névjegykártya, amelyet a megadott címre a megfelelő példányban kiszállítanak. Mindemellett egy egzotikus utazás is sorsolásra vár az első Netizenek számára.

Az ajándékokért cserébe a Netizenek rendszeresen szavazásokban vesznek részt, nem tesznek mást, mint kérdésekre válaszolnak. Mindenki lehet Netizen, aki hozzáfér az Internethez, és rendelkezik e-mail címmel. A részvételhez elég a regisztráció, néhány elérési és demográfiai alapadat megadása (az egyes kutatásokban való részvétel önkéntes, maga a tagság anonim és a weboldalon keresztül bármikor szüneteltethető és meg is szüntethető).

A Netizen internetes oldalt az Axelero Internet és a BellResearch üzemelteti. A Netizen az első olyan kezdeményezés online közösség összefogására, amelyben egy Internet-szolgáltató és egy kutatócég fogott össze marketing és közvélemény kutatási céllal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés