Connect with us

technokrata

Elrajtolt a Clubhouse androidos alkalmazása

App

Elrajtolt a Clubhouse androidos alkalmazása

Elrajtolt a Clubhouse androidos alkalmazása

A Clubhouse-ra indulásakor csak meghívóval lehetett regisztrálni iOS-es eszközökön, ám ahogy Paul Davidson társalapító márciusban elhintette: nemsokára a felhasználók szélesebb körében is megnyílik a lehetőség, mivel érkezik az androidos mobilapp.

A Clubhouse weboldalán május 9-én közölték a hírt, hogy indul az androidos béta, igaz, egyelőre csak az amerikai felhasználók találják meg az alkalmazást a Google Play áruházban. A következő körben jó eséllyel az indiai piacon teszik elérhetővé az appot, majd fokozatosan más országokban is megjelenik.

A mára több millió felhasználót felmutató Clubhouse nevű közösségi alkalmazásnak kevesebb, mint egy év alatt sikerült népszerűvé válnia, nem is akárhogy. 2021 legfelkapottabb applikációja akkora dobás lehet, mint korábban a TikTok, számos techvezér és híresség van oda érte. A tavaly márciusban indult, kimondottan hangalapú közösségimédia-felület leginkább a rádiós műsorok és a konferenciahívások egyvelegeként írható le, mindezt ötvözve az exkluzivitással.

Forrás: 24.hu

További App

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu