Connect with us

Hirdetés

technokrata

doApp: itt a megbízható szakemberkereső

doapp

App

doApp: itt a megbízható szakemberkereső

doApp: itt a megbízható szakemberkereső

Véget vethet a felújítási horrorsztoriknak egy új applikáció, amelyik összeköti a megbízható szakembereket az igényes megrendelőkkel.

Az ingyenes regisztrációval elérhető doApp biztonságot jelent mindkét fél számára, lerövidíti a kereséssel töltött időt az ügyfeleknek, míg az asztalos, villanyszerelő, ács, festő, burkoló stb. vállalkozó egyszerűen értesül a munkalehetőségekről.

Magyarországon talán nincsen olyan szakember vagy éppen megrendelő, akinek ne lenne horrorsztorija egy munkával kapcsolatban. A doApp éppen ezért hiánypótlásként jött létre, hogy összekösse az igényes szakembereket és a korrekt megrendelőket.

Díjmentesen vehetik igénybe a szakemberek a doAppot

A szakemberek díjmentesen regisztrálhatnak a szakemberkereső applikációra, és teljesen ingyen használhatják az alkalmazást. A doApp csapata tisztában van vele, hogy jelenleg hazánkban a megbízható szakember kincset jelent, így az app üzleti modellje is ezt szem előtt tartva épül fel. A megbízó által fizetett mindössze 7 százalékos kényelmi díjért a doAppal ugyanis megszűnik minden kockázat.

A szakember pár gombnyomással kiválaszthatja a szakterületét, asztalostól a zárszerelőig, és azt is, hogy országosan, vagy csak adott megyében, településeken akar dolgozni. Megadja az adószámát is más adatai mellett, utána pedig nincs más dolga, mint várni a felbukkanó megrendeléseket, amelyeket, ha tetszik – akár a taxisok a fuvart – elvállalja, ha nem, nem: nincs semmilyen kötelezettsége.

Így biztosított, hogy a szakember megkapja a jogos munkadíját

Hivatalosan a doApp lesz az, aki a felújítást megrendeli, nem a megrendelő, a szakember pedig az applikációnak számláz. Így a jól elvégzett munkáért biztosan ki leszel fizetve, nincs olyan, hogy a megrendelő eltűnik, indokolatlanul alkudozik, vagy a vállalkozónak kell a nyakára járnia a jogosan járó munkadíjért.

A szakemberkereső app biztonságot jelent a megrendelőnek is!

Talán a hazai szolgáltatóipar egyik legnagyobb problémája, hogy rengeteg a csaló és kókler, akik mások jó hírnevét is csorbítják. Nem véletlen, hogy sokan félve hívnak ki szakembereket. Erre a problémára is megoldást nyújt a doApp, hiszen amellett, hogy a felhasználok láthatják, hogy egy szakember milyen minősítéseket kapott korábbi munkáiért, minden esetben számlát is kapnak a doApptól!

Számlával is jobban megéri a doAppot használni

A számla nem csak az elszámoltathatóság, vagy a költségek leírása miatt fontos: 2021-ben indul az új lakásfelújítási program, ahol 3 millió forintnyi ingyenforrást ad az állam – de csak akkor lehet ezt felhasználni, ha az ember számlával igazolja, hogy elvégezték a munkát. Ha a megrendelő a doAppon keresztül szerez szakembert, biztos lehet benne, hogy utólag sem kell könyörögni vagy plusz pénzt ráfizetni a számláért.

A szakemberek könnyebben elérik az állami ingyenforrást az applikációval

A szakembereknek is megéri, hogy adószámmal rendelkezzenek a következő években, hiszen anélkül nem lehet elérni az állami forrásokat. Mindez persze élesíteni is fogja a versenyt, melyben ugyanakkor a doAppon való jelenlét hatalmas előnyt jelenthet.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés