Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemzetközi alkalmazásfejlesztő versenyt indít a Huawei

appsup

App

Nemzetközi alkalmazásfejlesztő versenyt indít a Huawei

Nemzetközi alkalmazásfejlesztő versenyt indít a Huawei

Egyénileg és csapatban is indulhatnak a fejlesztők az értékes nyereményekért

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei Technologies.

A verseny célja, hogy megtalálják a világ legjobb app fejlesztőit, és egyben lehetőséget biztosítsanak a fejlesztőknek, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben. A versenyt 5 régióban hirdetik meg, és minden régióban 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat.

A versenyen, amelyet a tervek szerint minden évben megrendeznek, a jelentkezők fejlesztői képességeit teszik próbára, amelynek során a Huawei Mobile Services-en (HMS) keresztül elérhető eszközöket és erőforrásokat használhatják fel. A cél olyan innovatív alkalmazások fejlesztése, amelyek a felhasználók mindennapi életét teszik könnyebbé. A versenyre elsősorban olyan fejlesztéseket várnak, melyek segítik az okos környezet kialakítását és lehetővé teszik a minden élethelyzetre kiterjedő digitális életstílus kialakítását a Huawei készülékek felhasználói számára. A HMS-nek jelenleg több mint 1,4 millió regisztrált fejlesztő tagja van, valamint több mint 60 ezer alkalmazás található a rendszerben.

Zhang Ping’an, a Huawei Consumer Business Group Consumer Cloud Service üzletágának elnöke elmondta:

az AppsUp versennyel segíteni szeretnénk a fejlesztőknek, hogy ötleteiket valóra válthassák és munkájukat a több, mint hatszázötven millió Huawei-felhasználónak is bemutathassák. Izgatottan várjuk, hogy a versenyzők hogyan használják ki a HMS képességeit, annak érdekében, hogy könnyebbé tegyék mindennapi életüket.”

Az AppsUp verseny során 5 régióban – Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika – mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Minden régióból a 20 legjobb alkalmazás szeptember 21-től letölthető lesz a verseny weboldaláról, illetve a HUAWEI AppGalleryből, az egyes kategóriában a végső nyerteseket pedig az októberben megrendezésre kerülő zsűrizés során választják ki. A legjobb fejlesztők akár 15 ezer dollár értékű pénzjutalmat is nyerhetnek.

A sikeres versenyzők a jövőben is támogatásra számíthatnak a befektetőknek köszönhetően, továbbá részt vehetnek exkluzív eseményeken és képzéseken.

A versenyre nevezni a hivatalos honlapon lehet június 30. és augusztus 30. között – egyéniben vagy maximum három fős csapatokban. Az alkalmazásokat a HMS Core-on keresztül kell lefejleszteni és benyújtani augusztus 30-ig 10:00 óráig. A szakértőkből álló zsűri minden nevezést funkcionalitás, innováció, kereskedelmi érték és praktikusság alapján pontoz majd.

A régiókból választott húsz-húsz legjobb eredményt elérő versenyzőre a verseny honlapján és az AppGallery-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elérő versenyzők így a döntőben plusz pontokat nyernek, a végső nyerteseket pedig az októberi zsűrizés során választják ki.

A versenyre a következő linken lehet nevezni:

https://developer.huawei.com/consumer/en/digix/appsup

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés