Connect with us

technokrata

Mielőtt utaznál valahova, a Google legújabb útikönyvét ne felejtsd el lecsekkolni

App

Mielőtt utaznál valahova, a Google legújabb útikönyvét ne felejtsd el lecsekkolni

Mielőtt utaznál valahova, a Google legújabb útikönyvét ne felejtsd el lecsekkolni

Pontosan azt tudja, amire való, ráadásul nagyon design-os lett az app

Amennyiben szeretsz utazni, vagy épp csak utazás előtt állsz, vagy tervben van a dolog, hogy valamikor a közeljövőben meg kellene látogatni egy külföldi várost, akár őszi/téli kikapcsolódás gyanánt, akkor a Google Touring Bird-öt neked találták ki!

touring_bird-0

Forrás: Google

Gyakorlatilag egy interaktív útikalauzról van szó, amit kifejezetten menő rajzos desgin-os környezetben használhatunk. Mint minden ilyesmi, vagy hasonló applikációnak az a lényege, hogy egy helyen megtaláljon az ember minél több információt. A Touring Bird pontosan a turistáknak lett kitalálva, hiszen összegyűjti a múzeumokat, látványosságokat, éttermeket, parkokat, érdekes épületeket stb.

De akkor miben jobb, mintha csak simán rákeresek a Google-ben?

A válasz nagyon egyszerű. Ha ezen belül keresgélünk és szűrünk, nem kell egyesével átrágnunk magunkat mindenféle “hasonló oldalon” és címen, hanem egyből a tuti jön ki, például rátalálunk egy számunkra érdemes múzeumra, nem kell a saját honlapján kutakodni, vajon hova rejthették a nyitvatartási időt az intézmény 15+ éves oldalán, hanem így az appon belül a számunkra legfontosabb infók egyből össze lesznek szedve.

A Touring Bird mostani formájában 20 nagyvárost tartalmaz, melyekről megtudhatjuk a legfontosabb tudnivalókat. Azon kívül, hogy ilyen célzottan keresgélhetünk az adott témában, a program saját magától is ad nekünk tippeket, például, hogy az adott nevezetességet a nap mely szakában érdemes felkeresni, hogy ne kelljen 1 órát sorba állnunk mondjuk a tűző napon, vagy mik a helyi speciális ételek, melyeket nem szabad kihagyni.

– Írja a hvg.hu

Maga a program angolul beszél, de nagyon könnyen érthető, egyértelmű tőmondatokkal találkozhatunk leginkább. Ami még kifejezetten szimpatikus benne, hogy lefilterezhetjük, hogy kb. mekkora költségvetéssel szeretnénk nekiállni az utazásnak, így segít nekünk akár lefoglalni szállást, kiszámolja körülbelül mennyi egy normál étkezés és a múzeumjegyeket is összeveti, úgyhogy egyből kapunk egy körülbelüli összeget, amiből megnézhetjük, hogy lehet kijönni az adott pár napra, természetesen kizárólag tájékoztató jelleggel.

A fejlesztők azt ígérik hamarosan bővítik az adatbázist több nagyvárossal, első körben európai, majd tengeren túli úti célokkal!

További App

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu