Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsungosok figyelem! Teljesen megújult a Samsung Health, mindenképp érdemes kipróbálni

App

Samsungosok figyelem! Teljesen megújult a Samsung Health, mindenképp érdemes kipróbálni

Samsungosok figyelem! Teljesen megújult a Samsung Health, mindenképp érdemes kipróbálni

Az új Samsung Health applikációval ellátott viselhető eszközök személyre szabott wellness szolgáltatásokkal emelik új szintre a digitális egészségmegőrzést

A Samsung bemutatta a Samsung Health 6.0-át, a Samsung Health alkalmazás legújabb verzióját. A még inkább személyre szabható applikáció korszerűbb fitnesz és egészségmegőrzéssel kapcsolatos megoldásokkal és megújult felhasználói felülettel érkezik, annak érdekében, hogy a felhasználók jobban felügyelhessék az egészségüket. A több mint 65 millió aktív felhasználóval rendelkező app legújabb verziója új fejezetet nyit a digitális egészségmegőrzés történetében.  

 

„A Samsung olyan eszközöket kínál a felhasználói számára, amelyekkel gondoskodhatnak saját egészségükről és jóllétükről.Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásaink a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően új szintre emelik az egészségtudatosságot és a fitnesz élményét, ezáltal segítenek a felhasználóinknak teljesíteni az egészségügyi célkitűzéseiket.”

mondta el Peter Koo, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának egészségügyi szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Még több személyre szabott tartalom, interaktív felhasználói felület

A frissített felhasználói felületnek, a felhasználóbarát kialakításnak és az alkalmazás további új funkcióinak köszönhetően a Samsung Health 6.0 egy izgalmas, interaktív, egyszerűen használható és személyre szabható applikáció. A felhasználói visszajelzéseket és a legújabb dizájntrendeket figyelembe véve a Samsung Health kezelőfelületét egyszerűsítették, a felhasználók személyes szükségletei és szokásai szerint kategorizálták, hogy a számukra érdekes tartalmakat egy pillanat alatt elérhessék.

A továbbfejlesztett Együtt funkcióval az ismerősök könnyedén megoszthatják egymással fotóikat és sportteljesítményük adatait, hogy közösen ünnepelhessék az edzés közben elért mérföldköveket.   A felhasználók a globális Samsung közösséggel is napi szinten kapcsolatban lehetnek, fotókat és videókat oszthatnak meg egymással, vagy akár sporteredményeiket is összehasonlíthatják. Arra is lehetőségük nyílik, hogy a hónap Globális kihívásán részt vegyenek, hogy még több motivációt kapjanak a mindennapi mozgáshoz.  A frissített Felfedezés funkció személyre szabott kezelőfelülete, a vásárló érdeklődési körét és fizikai állapotát figyelembe véve teszi lehetővé, hogy a felhasználók könnyedén elérhessék a számukra érdekes, egészséggel kapcsolatos tartalmakat. A vásárlók emellett viselhető eszközöket, kiegészítőket, és egyéb egészséggel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendelhetnek az alkalmazáson keresztül.

A Samsung Health elkötelezett, hogy partnereivel még szorosabban működjön együtt a digitális egészségügyi ökoszisztéma bővítésén, éppen ezért mostantól egy egész sorozat fejlesztői csomagot támogat az applikáció és webszolgáltatás integrációjának elősegítésére. Ez lehetővé teszi a stratégiai partnerek számára, hogy még színesebb szolgáltatásokat kínáljanak vásárlóiknak a lehető legjobb minőségben. Az újragondolt felhasználói felülettel és frissített Felfedezés funkcióval a vásárlók gyorsan és egyszerűen találhatnak szolgáltatásokat, hiszen még több partner alkalmazásai, termékei és tartalmai között válogathatnak.

Samsung Health: az ideális edzőtárs

A továbbfejlesztett Samsung Health alkalmazással rendelkező viselhető eszközökről és okosórákról még több információ olvasható le egy pillanat alatt. A frissített applikáció visszaszámláló funkcióval is támogatja az edzést, a GPS navigáció és a szívritmusmérő pedig tovább növeli a hatékonyságot. Az utolsó frissítésnek köszönhetően a viselhető eszközök felhasználói már 39 különböző mozgásforma közül választhatnak, emellett pedig folyamatosan nyomon követhetik sportteljesítményüket is. A Samsung legújabb okosórája, a Galaxy Watch a Samsung Health alkalmazással párosítva mind a 39 gyakorlattípust felismeri és lehetővé teszi, hogy a felhasználók akkor is pontosan rögzítsék teljesítményüket és adataikat, ha egy edzés során különböző mozgásformákat végeznek. A Galaxy Watch Magyarországon 2018. szeptember 21-től lesz megvásárolható 119.990 (46 mm) és 109.990 (42 mm) forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Samsung Health új wellness és stressz-szint mérőjével az okosórákból akkor is a maximumot hozhatjuk ki, ha éppen nem sportolunk. Az Alváskövetés funkcióval a felhasználók nyomon követhetik alvási ciklusaikat és javíthatnak az alvás minőségén. A szívritmusmérő és pulzusszám változékonyságát követő funkciónak, valamint a légzési gyakorlatokat támogató alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók bármelyik pillanatban hatékonyan kezelhetik a stresszhelyzeteket.

Samsung Health: segítség bárhol, bármikor

A Samsung Health célja, hogy intuitív és könnyen hozzáférhető egészségügyi szolgáltatásokat tegyen elérhetővé világszerte. Éppen ezért az alkalmazás Symptom Checker és Ask an Expert funkcióival a felhasználók könnyen tájékozódhatnak esetleges betegségekről, ellenőrizhetik tüneteiket vagy akár orvosokkal is felvehetik a kapcsolatot egy élő chatszolgáltatáson keresztül.  Annak érdekében, hogy minél korszerűbb megoldásokat kínáljon felhasználóinak, a Samsung Health olyan elismert egészségügyi márkákkal épített ki partneri együttműködést, mint az angliai Babylon vagy az amerikai American Well.

A 2012-ben indult, az egészséges táplálkozást is támogató fitnesz applikáció, az S Health mára az átfogó, digitális, egészséges életmódot segítő Samsung Health felületté alakult át. A Samsung és nem Samsung készülékek széles skáláján egyaránt elérhető alkalmazás olyan interaktív, az egészség megőrzésével kapcsolatos funkciókkal rendelkezik, mint a távorvoslás, a különféle versenyek az app használói között vagy éppen a személyre szabott tanácsadás.

A Samsung Health alkalmazás legfrissebb verziója a Google Play Store vagy a Samsung Galaxy Apps2 felületeken érhető el. További információ a Samsung Health-ről a http://www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-health/ linken érhető el.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés