Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyi kölcsön akár 7 perc alatt? Igen, lehetséges!

App

Személyi kölcsön akár 7 perc alatt? Igen, lehetséges!

Személyi kölcsön akár 7 perc alatt? Igen, lehetséges!

A CIB Bank új mobilalkalmazásával pár perc alatt igényelhetünk személyi kölcsönt

Számos új, innovatív funkcióval bővült a CIB Bank mobilalkalmazása. A bank ügyfelei az applikáción keresztül, bankfiókba látogatás nélkül tudnak személyi kölcsönt igényelni akár 7 perc alatt, és a napi kis összegek megtakarítását lehetővé tevő, Dayposit nevű szolgáltatás is elérhetővé vált az appban. A bank hamarosan megújítja internetbanki felületét is, amelynek felépítése hasonló lesz az applikációéhoz.

 

A CIB Bank tavaly tavasszal vezette be mobilalkalmazását, melyet jelenleg már több mint százezer ügyfél használ. A bank az applikációt folyamatosan új funkciókkal bővíti, melynek keretében most lehetővé tette ügyfelei számára a személyi kölcsön online igénylését is: az ügyfelek személyre szóló ajánlatot kapnak az applikációban, és ha érdekli őket a lehetőség, néhány lépésben igényelhetnek személyi kölcsönt az ajánlatban szereplő összeg erejéig. A folyamaton végighaladva akár kevesebb, mint 7 perc alatt megtörténik az automatikus bírálat és az igényelt hitelösszeg folyósítása az ügyfél CIB Banknál vezetett bankszámlájára.

Az alkalmazás másik új, innovatív eleme a Dayposit megtakarítási számla, amely a CIB Bank ügyfelei számára gyorsan és egyszerűen megnyitható az applikációban. A Dayposit egy virtuális persely segítségével ösztönöz kisebb összegek rendszeres megtakarítására: a funkció révén száz és ötezer forint közötti címleteket tud átvezetni saját számláiról az ügyfél, akár napi rendszerességgel is.

„A Dayposit számla bevezetésének a célja, hogy az ügyfeleket rendszeres megtakarításra ösztönözze, interaktív módon, edukációs jelleggel”

– mondta Molnár Péter, a CIB Bank Digitális Csatornák vezetője.

„A Dayposit lényege, hogy ha például úgy alakul a napunk, hogy a szokásosnál eggyel kevesebb kávét iszunk, akkor az így el nem költött összeget egyszerűen áthúzhatjuk a megtakarítási számlánkra, és ezekből a kis összegekből akár jelentős megtakarítás is összejöhet”

– tette hozzá.

A CIB Bank hamarosan elindítja új internetbankját, a CIB Online-t is, amely ugyanazt a felépítést és funkciókat követi majd, melyeket az appban már megszerettek az ügyfelek. Az átállás ugyanakkor fokozatos lesz, hiszen az új online felület párhuzamosan fut majd a már megszokott CIB Internet Bankkal: amíg annak összes funkciója nem válik elérhetővé az új internetbankban, addig természetesen azt is használhatják az ügyfelek.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés