Connect with us

Hirdetés

technokrata

27 colos, full HD 3D monitor az Acertől

Smart home

27 colos, full HD 3D monitor az Acertől

Nvidia 3D szemüveggel kínálja a filmek és a játékok rajongóinak legújabb LCD-jét a távol-keleti vállalat.

Az Acer bemutatta a HN274H-t, az első 27 colos 3D monitort a világon, mely támogatja a HDMI (dual link) 3D megoldást. Nagy, 68,6 cm-es panelje LED hátsó-megvilágítást kapott, 100.000.000:1 (dinamikus) kontrasztaránnyal bír, és természetesen full HD felbontással (1920 x 1080 pixel) rendelkezik. 120 Hz-es frissítési rátája elengedhetetlen a 3D effektushoz; a gyors megjelenítést pedig 2 ms-os válaszideje biztosítja.

Acer-HN274H

Az Acer 3D monitorok beépített IR adóval vannak felszerelve, így a felhasználó összekapcsolhatja a monitort egy set-top box-szal vagy Blu-ray Disc lejátszóval HDMI csatlakozón keresztül, és akár 3D-s adásokat vagy filmeket is nézhet monitorán. Ehhez szükség van a hozzá járó aktív reteszes Nvidia 3D szemüvegre (egyszerre több szemüveg is használható).

A HN274H monitor az Acer EcoDisplay vonalának része. Ezek a kijelzők energia-takarékos kialakításúak, higanymentesek és könnyen újrahasznosítható anyagokból készülnek. Az alacsony áramfogyasztás biztosítása érdekében fehér LED hátsó-megvilágítású technológiát alkalmaznak, két lámpára cserélve a korábbi négy-lámpás kivitelt, mellyel akár 68%-os áram megtakarítás is elérhető. Emellett a LED lámpák higanymentesek és biztonságosabbak a környezet számára. Az Acer 3D monitorok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, valamint a RoHS (az EU direktíva a veszélyes anyagok használatának korlátozásáról) és ENERGY STAR követelményeknek.

Az Acer eColor Management a képteljesítményt optimalizálja szokásos felhasználási környezetekre, így a felhasználó egyszerűen beállíthatja monitorának teljesítmény jellemzőit (fényerő, telítettség, kontraszt stb.). Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) pedig dinamikusan igazítja a kontraszt-arányt az éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy javítsa a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében.

Az Acer HN274H kijelző sorozatra 2 év szervizgarancia vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés