Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Messenger

Kütyük

Újgenerációs Messenger

Elindult a Windows Live Essentials nyilvános bétája.

A Windows Live Essentials új béta verziója egyesíti a számítógép és a felhő legjobb funkcióit. A Windows 7 segítségével a felhasználók maguk dönthetnek a tartalmak megosztásának módjáról. Az Essentials csomag letölthető béta verziójában megtalálható a Windows Live Fotótár, Movie Maker, Mail és Sync megújult változata. Emellett említést érdemel a Windows Live Messenger, melynek továbbfejlesztett funkciói között megtalálható a nagyfelbontású (HD) videocsevegés is. Az új közösségi lehetőségeknek köszönhetően a felhasználók és barátaik közösségi hálózatai és megosztásai egy helyen is megtalálhatók, így még könnyebb tartani a kapcsolatot az ismerősökkel.

Windows live messenger.jpg

A Fotótár új verziója a fotókollázs funkcióval bővült, amely a fényképeken a legjobb részeket kiválasztja, majd ezeket kollázzsá alakítja. Az arcfelismerés révén a Fotótár képes automatikusan felismerni a fényképeken szereplő személyeket. Az új Movie Makerrel megoszthatók a fényképek és videók az ismerősökkel. Percek alatt áttűnést, feliratokat és háttérzenét lehet társítani a fényképekhez és videókhoz, video- és hangszerkesztési funkciójával pedig beleilleszthetők a filmbe az egyes video- vagy hanganyagok legjobb részei.

A Windows Live Mailben lehetőség van az e-mail fiókok rendszerezése – a felhasználók egy helyen kezelhetik e-mail fiókjaikat, naptáraikat, RSS-hírcsatornáikat, névjegyeiket és hírcsoportjaikat. Említést érdemel az offline hozzáférés, a beszélgetések rendezése valamint a megosztott naptárak. A Windows Live Sync pedig több PC (és akár Mac) közötti szinkronizációt segíti elő – szinkronban tartja a számítógépek között a kiválasztott mappákat – dokumentumokat, képeket, zenéket és egyebeket. Ha az egyik számítógépen módosul egy fájl, akkor az automatikusan szinkronizálva jelenik meg a többi gépen az internetre való csatlakozás után.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés