Connect with us

technokrata

Miért venne térképet, ha bérelhet is?

Kütyük

Miért venne térképet, ha bérelhet is?

A nyaralás alatti navigáció töredékébe kerülhet a korábbiaknak.

A naviextras.com, az iGO navigációs megoldások hivatalos térkép- és frissítőportálja által kínált Rent-a-Map szolgáltatás alternatívát jelent a térképek megvásárlásával szemben, hiszen immár lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a térképek egy hónapos bérlésével az eredeti ár akár 70 %-át is megtakarítsák.

Az oldalon elérhető szinte valamennyi térkép, beleértve a Tele Atlas, a Navteq és a Top-Map térképeit, kompatibilis az új térképbérlő szolgáltatással. Ezáltal az iGO navigációs megoldásokat alkalmazó PND-k és okostelefonok felhasználói több mint 80 ország térképének bérlésével mindig naprakész információval rendelkezhetnek. Az Európa térkép például az eredeti 74,95 eurós (kb. 21.500 Ft-os) ár helyett 29,95 euróért (kb. 8.600 Ft-ért), míg a Brazília térkép a 49,95 eurós (kb. 14.500 Ft-os) fogyasztói ár helyett 19,95 euróért (kb. 5.700 Ft-ért) bérelhető.

„Több millió navigáció-felhasználó nyaralásához sikerült megoldást találnunk. Miért vennék meg azokat a térképeket, amelyeket csak 2 hétig használnak? A Rent-a-Map ideális megoldást kínál, hogy könnyen odataláljanak a nyaralás úti céljához anélkül, hogy feltétlenül szükségesnél többet költsenek térképekre” – mondta Simon Attila, a Nav N Go online termékmenedzsere.

A portálon elérhető, 100 GB-ot meghaladó frissítések 110 készülékmárka 1200 készülékével kompatibilisek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin