Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos fülhallgatók – kiváló teljesítménnyel!

Smart home

Divatos fülhallgatók – kiváló teljesítménnyel!

Létezik olyan, hogy egy fülhallgató jól nézzen ki, kiváló hangzása legyen, és még az ára se vágja földhöz a vásárlót? Nem nagyon hittünk a tündérmesékben, de csalódnunk kellett. Pozitívan.

Az igényes zenehallgatók előtt talán nem ismeretlen a JLab Audio neve, ők gyártják azokat a fülhallgatókat, amelyek két éve vezetik az Amazon eladási listáját ebben saját kategóriájukban. Nem is véletlen, hiszen a korábbi terméküket az iPod Nano tulajdonosok imádták, mivel dizájnban pont passzolt a készülékhez, és klasszisokkal jobban szólt, mint a gyári füles. A szilikonos füldugók sokat dobtak a zajszűrésen és a JLab Audio hangzása nem maradt szégyenben a 10-szer olyan drága vetélytársakkal szemben sem.

Most a vállalat egészen új kollekciót mutatott be ugyanolyan technikai paraméterekkel, csupán felturbózott színvilággal bolondítva, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a személyiségéhez illő színvilágot. Az ár egy kicsit magasabb lett, de azért a 30 dolláros, vagyis 6200 forintos végösszeg még nem ad okot szívrohamra, főleg ha azt nézzük, hogy tényleg csúcsminőségű hangzást kapunk, akár telefonon, akár MP3-lejátszón szeretnénk hallgatni kedvenc slágereinket.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés