Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS-web razzia helyreigazítás

Kütyük

SMS-web razzia helyreigazítás

A múlt hét végén történt szerver-lefoglalás kapcsán Kálmán András, az ASVA igazgatója nyilatkozott lapunknak, korrigálva korábbi álláspontjukat.

Az ASVA sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja az október 9.-én kiadott hírt, melynek forrásaként az Internetet jelölte meg – utalva egyben a hírforrás megbízhatóságára is.

A hírben – mai tudásunk szerint – egy tárgyi tévedés volt, miszerint a CWI szerverét nem az 1B Telekom hosztolta, ezért elnézést kérünk az érintettektől.

Tény: a kiadás idejében mind az smsbase.hu mind a cwi.hu működése szünetelt.

Erre utaltak az illető honlapok közleményei is. ( ld. alább) A hírhez kapcsolódó ASVA véleményt fenntartjuk : a tárhelyszolgáltatók – a tárhelyen megjelenő tartalom vizsgálata és megállapítható felelősség nélkül, – szerzői jogot sértő tartalmaknak is biztosíthatnak hozzáférést és ezen tevékenységükkel anyagi haszonra tehetnek szert. Erre utal, hogy az érintett tárhelyeszolgáltatók az elmúlt években százas nagyságrendben kaptak értesítést jogsértő tartalmak eltávolítására – aminek ők eleget is tettek.

A domain fenntartásra vonatkozó kijelentésünket bizonyára szívesen vizsgálja majd összegszerűségében is a bíróság. Ugyancsak kérheti a bíróság, hogy a tárhelyet igénybe vevő tartalomszolgáltatókra vonatkozó információkat mutassa be,illetve bizonyítsa, hogy tárhelyszolgáltatóként minden tőle elvárhatót megtett és megtesz-e a jogsértések elkerülésére.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés