Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb, 5 megapixeles Sony Ericsson Cyber-shot mobil

Kütyük

A legújabb, 5 megapixeles Sony Ericsson Cyber-shot mobil

Friss infók a japán-svéd gyártó háza tájáról.

A Sony Ericsson már javában dolgozik következő Cyber-shot, tehát elsősorban fotózásra kihegyezett készüléke fejlesztésén. Ez az egyelőre csak Filippa néven ismert készülék candybar, vagyis teljesen hagyományos formai kialakítást kapott, vastagsága pedig mindössze 12,7 milliméter.

Az aktív lencsevédő mögött egy 5 millió képpontot számláló CMOS szenzor rejtőzik, melynek kapcsán említést érdemel többek közt az autofókusz, a xenon vaku, a digitális zoom, az arc- és mosolydetektálás, illetve a Best Pic és Photo Fix funkció. Ahogy azt a Sony Ericsson esetében már megszokhattuk, a videófelvevő nem áll éppen a helyzet magaslatán, hiszen maximális felbontása mindössze 320×240 pixel (QVGA).

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző jó szokás szerint 320×240 pixelt és 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, előtte pedig egy karcálló spéci üveget helyez el a gyártó. A Sony Ericsson Filippa kapcsán említést érdemel még az M2 memóriakártyákkal bővíthető 140 MB-os integrált memória, a TV-kimenet, a Bluetooth 2.0, a PictBridge, illetve a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA és HSUPA vezeték nélküli adatátviteli technológia.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés