Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen mobil net a Campus Fesztiválon

Kütyük

Ingyen mobil net a Campus Fesztiválon

Divatos zenei irányzatok előadói és egyéb érdekességek a T-Mobile Teraszon.

Július 22. és 26. között a debreceni Nagyerdőben újra megrendezik a keleti régió egyik legnagyobb nyári zenei fesztiválját, a Campus Fesztivált, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is közel harmincezer látogatót várnak. A T-Mobile támogatását élvező fesztiválon a zenei csemegék mellett nagy hangsúlyt kapnak egyéb művészeti ágak is, mint például a mozgókép, vagy az előadóművészet, utóbbinak elsősorban a fiatalokhoz közelebb álló, humorosabb válfaja.

A kínálatot tudományos előadások, valamint interaktív programok, mint például közönségtalálkozók, illetve közéleti és médiabeszélgetések is színesítik majd. A rendezvény több helyszínen különböző zenei irányzatokat képviselő – elsősorban magyar – előadók koncertjeivel szórakoztatja az érdeklődőket. A fellépők között lesz a Magashegyi Underground, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, a Neo, a Heaven Street Seven, a Brains, Péterfy Bory & The Love Band, de például a finn sztárcsapat, a The Rasmus is. A T-Mobile Teraszon többek között az E-Z Rollers-szel, a Shantel Bucovina Club Orkestarral, a 30Y-nal, a Žagarral és a The Mooggal találkozhatnak a zenerajongók.

Az igényesen kialakított infrastruktúrán és a díjmentesen látogatható Nagyerdei Strandfürdőn kívül a Campus Fesztivál vendégeinek kényelmét szolgálja a T-Mobile Lounge is. A mobilszolgáltató hangulatos pihenőhelyet alakít ki a környék egyik, víztoronyként funkcionáló építményében, ahol a fesztiválozók a reggeli óráktól kezdve szórakozhatnak, felfrissülhetnek, naprakész információkhoz juthatnak az ingyenesen használható mobilinternet segítségével, és feltölthetik lemerült mobiltelefonjukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés