Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyers húsba ágyazott iPod nano?

Smart home

Nyers húsba ágyazott iPod nano?

Vademberek a 21. században…

Volt olyan, hogy azt hittük, már nincs új a nap alatt, és nem lehet többet kihozni az iPodokból. Naná, hogy tévedtünk. A japánok ugyanis úgy gondolták, hogy a mai világban a marhahúsnak nem a tányérunkon van a helye. Sokkal inkább a zsebünkbe való, mégpedig az iPod nano lejátszónkkal együtt – jobban mondva azzal egyben.

Gondoljunk csak bele, amikor elővennénk a Mosquito Ruby Pod Rare-be ágyazott készülékünket, hogyan esnének nekünk az állatok leölése ellen vegetáriánus étrenddel és életvitellel kampányoló vegán iPodosok. Valójában igazuk is volna, elvégre mit akarunk mi egy darab hízómarhával? A marha nem igazi, de nagyon annak néz ki, és felettébb furcsa pillantásokat gyűjthetünk be használatával, mindössze 68 dollárért.

Egyébként is tartózkodjunk a vörös húsoktól. Elégedjünk meg a pulykával, a nyúllal, a sertéssel és a csirkével. A természetesen tartott állatok a legjobbak. A feldolgozott húsokat szintén kerülnünk kéne, hiszen a legtöbb tele van nitrittel és excitotoxikus adalékanyaggal. A legfrissebb tanulmányok szerint az ilyen ételek fogyasztása megsokszorozza a hasnyálmirigy daganat kialakulásának kockázatát. Ha mégis úgy adódik, hogy bélszínt fogyasztanánk, győződjünk meg róla (kérjük el a pincértől a hús bizonyítványait), hogy a jószág élete nagy részét legelőn töltötte, tápot csak néhanap látott, valamint taglózás előtt kergemarha kór szűrésen is átesett.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés