Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tükrös kártyaolvasó

Smart home

Tükrös kártyaolvasó

Trükkös megoldás – nem csak nőknek!

Mielőtt a homlokunkra csapnánk, hogy már megint mi ez a hülyeség, nézzünk szembe a tényekkel: abban a korban élünk, ahol a média a szépség fontosságát szajkózza, ami mellesleg nem nagy mellélövés, hiszen az esztétikum ajtókat – és sok minden mást – nyit meg azok előtt, akik rendelkeznek a természet eme ajándékával.

Sokan, ahogy egyre népszerűbbé válnak, akár csak vállalaton belül, túl nagy fontosságot tulajdonítanak a fizikai attribútumoknak (függetlenül attól, hogy férfiről vagy nőről van szó), ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy a délelőtti spenótos táska maradványai moszatként virítsanak a fehérített fogaik között. Az állandó mosdóba rohangálás pletykákat indíthat el, a púdertükör rendszeres bújásával pedig piperkőc táblát akasztanak ránk a kollégák. Férfiak esetében pedig azonnal jelentkeznek a homofóbia tünetei.

Az USB Mirror Card Reader viszont egy olyan trükkös kis megoldás, amely észrevétlen marad, így nyugodtan felkészülhetünk arra a tárgyalásra, melyre főnökünkkel vagyunk hivatalosak, és szorongás nélkül megköthetjük az évszázad üzletét, hogy bebizonyítsuk: többek vagyunk az üres szépségnél. Mindössze 15 dollárért!



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés