Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása

Kütyük

Még kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása

Megújult és még egyszerűbben, kényelmesebben használható a T-Mobile hangposta szolgáltatása.

Ezentúl ugyanis kijelzett hívószám esetén az értesítő SMS feladójaként az üzenethagyó telefonszáma jelenik meg. Amennyiben a készülékben a hívószám névvel együtt van elmentve, akkor az SMS üzenet feladójaként ez az eltárolt név szerepel majd.

A könnyebb azonosítást segíti, hogy minden beazonosítható hívószámról érkezett hangüzenetről külön értesítő üzenet érkezik. A jövőben tehát a hívószám kijelzése esetén a megszokott központi hangposta hívószám (+36309888444) helyett családtagok, ismerősök nevei, különböző hívószámok szerepelnek majd a hangüzenet értesítőjének feladójaként.

A T-Mobile hangposta szolgáltatása minden ügyfél számára havidíj mentesen elérhető és az SMS-ügyfélszolgálattal gyorsan, azonnal ingyenesen bekapcsolható (elegendő a +HANGPOSTA kódot elküldeni a 1230-as telefonszámra). Az üzenetek meghallgatása munkaszüneti napokon, valamint előfizetéses ügyfelek esetén munkanapokon 16-07, Domino kártyás ügyfelek esetén 19-07 óráig díjmentes. Az SMS-csomag 80 és a hívásértesítő szolgáltatás előfizetői számára az üzenetek meghallgatása a nap minden szakában ingyenes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés