Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT: a Motorola elhalasztotta a beígért iTunes zenemobil bemutatását

Kütyük

CeBIT: a Motorola elhalasztotta a beígért iTunes zenemobil bemutatását

A Motorola különböző okok miatt úgy döntött, hogy elhalasztja első iTunes kompatibilis zenefonjának debütálását.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett amerikai vállalat munkatársai néhány napja még azt nyilatkozták, hogy az első iTunes mobil készülék a hannoveri CeBIT szakvásár első napján, csütörtökön fog bemutatkozni, azonban a hivatalos bejelentésre tegnap végül mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása.

A Motorola CeBIT-es standján számos iTunes-t futtató iMac számítógép látható, azonban a sokak által várva várt készüléknek se híre, se hamva. Monica Rohleder, a vállalat szóvivője Chicagóban azt nyilatkozta, hogy a Motorola az iTunes mobil piaci bevezetését illetően tovább folytatja a tárgyalásokat a szolgáltatokkal. Azon nyomban be fogjuk mutatni a készüléket, amint arra lehetőségünk lesz – nyilatkozta a szóvivő, aki szerint az első iTunes mobil nyáron már kapható lesz a piacon.

Abszolút semmi gond nincs az iTunes kompatibilis Motorola mobiltelefon fejlesztésével, egyszerűen csak arról van szó, hogy bizonyos okok miatt elhalasztottuk a bejelentés időpontját – tette hozzá Rohleder.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés