Connect with us

Hirdetés

technokrata

Etikett címke: a biztonsági matrica

Tipp

Etikett címke: a biztonsági matrica

Etikett címke: a biztonsági matrica

Az etikett címkék elterjedésével lényegesen könnyebbé vált az életünk. Ezek a kisebb-nagyobb felragasztható címkék információk sokaságát képesek átadni a felhasználóknak. Segítségükkel eleget tehetsz a tájékoztatási kötelezettségednek is.

Az etikett címke akár reklámhordozó is lehet

Ha szeretnél a versenytársaidtól különbözni és kitűnni a tömegből, akkor erre az etikett cimke is kiváló eszköz lehet. Olyan, mint egy mini reklámhordozó, megfelelően használva magasabb szintre emelheti a vállalkozásod ismertségét.

Hogyan?

  • Ösztönzi a vásárlást – felhívhatod a figyelmet az esetleges akciókra.
  • Sorszámozható – amivel a termék egyediségét garantálhatod a vásárlóid számára.
  • Nyereményjátékok alapját képezheti – a címkén elhelyezett egyedi kódok alapján a vásárlókat megjutalmazhatod.

Az etikett címke biztonsági címkeként is funkcionál

A biztonsági címke hatékonyan védhet a visszaélések, hamisítások, termékbontások ellen. Használata költséghatékony és egyszerű – több típusban (void, destruktív, foszló stb.) és kivitelben (íves, tekercses) beszerezhető, előnyüket a kereskedelem, a gyártás és a logisztika területén aknázzák ki a legjobban.

Miért jó az Etikett-Címke-Shop biztonsági címkéit használni?

A biztonsági matrica jellemzői:

  • Nyom nélkül nem távolítható el.
  • Nyom nélkül nem helyezhető át.
  • Csökkenti a visszaélések lehetőségét.
  • Többféle méretben és kivitelben készül, kiszolgálva a legegyedibb igényeket is.
  • Egyedi sorszámmal és grafikával nyomtatható.
  • Tekercses és íves kivitelben is megtalálható.

A biztonsági etikett címke típusai

Léteznek bevágással ellátott címkék, amelyek napjainkban a legalacsonyabb szintű védelmet adják. A bevágások lehetetlenné teszik az adott címke roncsolásmentes eltávolítását és átragasztását más felületre. Alkalmazása elsősorban az alacsony biztonsági szint elérése esetén javasolt – például árcímkéknél.

A foszló, destruktív biztonsági címke a felragasztása után csak kis darabokban szedhető le – azaz nyomot hagy maga után. Töredezik, foszlik, porlad, roncsolódás nélkül még a legnagyobb türelemmel és kézügyességgel rendelkező ember sem tudja leszedni. Nem lehet áthelyezni sem. Előnyük, hogy ezek a destruktív biztonsági címkék olaj-, szennyeződés-, nedvesség- és hőállók (akár -40 C° és +120 C° közötti hőtartományban is ellenállóak).

A VOID biztonsági címke a megszokottól eltérő felépítéssel rendelkezik. A legfelső átlátszó rétegére kerül a felirat. A ragasztóréteg egyik fele azonban – ami általában fehér színű – a felületről való leszedés esetén a címkén marad, másik része pedig a felületen. A VOID biztonsági címkék nyújtják a legnagyobb védelmet, hiszen eltávolítás után is nyomot hagynak az adott felületen. Ráadásul az eltávolítási kísérlet után a biztonsági címke egy STOP feliratot hagy maga után. Nagyon jól alkalmazható egyedi azonosítók biztonságos elhelyezéséhez.

Láthatod: a biztonsági etikett címkék felhasználásával te is sokat tehetsz a termékeid védelméért, adott esetben pedig reklámfelületnek sem utolsók.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés